Ο Φίγκο δεν έδωσε το χέρι του στον Ζαγοράκη σε φιλικό στη Γερμανία (βίντεο)

Ο αρχηγός της Εθνικής Πορτογαλίας στον τελικό του Euro 2004, φαίνεται πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την ήττα της ομάδας του.

Ο Φίγκο δεν έδωσε το χέρι του στον Ζαγοράκη σε φιλικό στη Γερμανία (βίντεο)

Ένας αγώνας γιορτή για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από το Euro 2004, έλαβε χώρα στο Έσσεν, προς τιμή του Ότο Ρεχάγκελ, και αποτέλεσε μια συγκινητική αναβίωση της τεράστιας επιτυχίας του «πειρατικού» της Εθνικής μας Ομάδας.

Από τη μία, οι Έλληνες θρύλοι της ομάδας που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης, από την άλλη μια μεικτή ομάδα αποτελούμενη από κορυφαία ευρωπαϊκά αστέρια του παρελθόντος, ανάμεσά τους και ο τεράστιος Λουίς Φίγκο, ο οποίος όμως φάνηκε πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την ήττα της εθνικής Πορτογαλίας το 2004.

Όταν ο Κώστας Ζαγοράκης πήγε να τον χαιρετίσει στην αρχή του ματς εκείνος φάνηκε να τον αγνοεί, ενώ κατά την διάρκεια του παιχνιδιού έδειχνε… πεισμωμένος να βάλει γκολ, το οποίο και πέτυχε πανηγυρίζοντας με σφιγμένες γροθιές. Σε μια χαμένη ευκαιρία μάλιστα, η κάμερα τον έπιασε να βρίζει την τύχη του.

Μετά τη λήξη του ματς ο Τάκης Φύσσας δεν δίστασε να σχολιάσει: «Τώρα οι αναμνήσεις έχουν γυρίσει για τα καλά... Πέρασαν τα χρόνια, είναι πολύ ευχάριστο που βρισκόμαστε μετά από 20 χρόνια εδώ με τους ομογενείς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε και παίξαμε 80 λεπτά σε ένα πάρα πολύ ωραίο γήπεδο. Τιμήσαμε τον Ότο Ρεχάγκελ, ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε την μοίρα της εθνικής.

»Ο Φίγκο ήταν πολύ τυχερός με το γκολ που έβαλε... σκύλιασε! Πάντα έτσι ήταν. Ο μόνος που δεν μας είχε δώσει συγχαρητήρια όταν πήραμε το EURO.. Τον έτσουξε που λέμε... Δεν πειράζει όμως, είναι μια τεράστια προσωπικότητα. Το πόσο πολύ ήθελε να κερδίσει το παιχνίδι δείχνει πόσο μεγάλη προσωπικότητα ήταν».

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v