Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν έπαιξα ποτέ χωρίς να βάλω τα δυνατά μου»

Με μια λιτή αλλά τόσο περιεκτική ανάρτηση ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μας δίνει ραντεβού στο Παρίσι, μετά την επική χτεσινοβραδινή νίκη της εθνικής ομάδας μπάσκετ στο ΣΕΦ.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν έπαιξα ποτέ χωρίς να βάλω τα δυνατά μου»

Η φωτογραφία του κάνει από χτες βράδυ τον γύρο του διαδικτύου, και δικαίως. Μετά την σπουδαία νίκη της εθνικής ομάδας μπάσκετ χτες βράδυ στο ΣΕΦ, που μας έδωσε το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξέσπασε σε κλάματα, αφότου πήρε αγκαλιά τα παιδιά του για να τα φέρει μέσα στο γήπεδο.

Στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά τη νίκη με 80-69 έναντι της Κροατίας στο ΣΕΦ, ο Greek Freak έγραψε «Δεν έπαιξα ποτέ χωρίς να βάλω τα δύνατά μου. Ραντεβού στο Παρίσι #Atoutaler».

Την φωτογραφία και το σχετικό βίντεο αναδημοσίευσαν μεταξύ άλλων η FIBA, το ΝΒΑ και οι Μιλγουόκι Μπακς, μιλώντας για το παιδικό όνειρο του Γιάννη που έγινε πραγματικότητα: Να συμμετάσχει με την Εθνική Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Συγκινητικό ήταν και το κλίμα στα αποδυτήρια, μετά τον αγώνα, όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγκάλιασε βουρκωμένος τον αδερφό του.

Και τώρα… ραντεβού στο Παρίσι.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v