Είδαμε τον Sting στο Ηρώδειο και δηλώνουμε ερωτευμένοι

Την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Ιουλίου, ο Sting μάγεψε τα πλήθη με ένα απολαυστικά ατμοσφαιρικό set στο Ηρώδειο που τα είχε όλα.

Είδαμε τον Sting στο Ηρώδειο και δηλώνουμε ερωτευμένοι

Δύο μαγικές βραδιές ζήσαμε στο Ηρώδειο παρέα με τον Sting, ο οποίος επέστρεψε φορτσάτος στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου. Το βράδυ της Παρασκευής 5 και του Σαββάτου 6 Ιουλίου, ο σπουδαίος καλλιτέχνης, στην επιστροφή του κάτω από το φως της Ακρόπολης και του έναστρου αθηναϊκού ουρανού, ήταν μαγευτικός. Γεμάτος ενέργεια, ο Βρετανός θρύλος της μουσικής, αποθεώθηκε από τα πλήθη που κατέκλυσαν το μαγευτικό Ωδείο Ηρώδου Αττικού, εξαντλώντας ως το τελευταίο τα εισιτήρια και για τις δύο συναυλίες.

Ο Sting αφού παρουσίασε την Giordana Angi η οποία έδωσε το συναυλιακό έναυσμα μέχρι ο κόσμος να πάρει θέση στις κερκίδες του Ηρωδείου, εμφανίστηκε στη σκηνή με την κιθάρα του και πλαισιωμένος από τον Dominic Miller, μόνιμο κιθαρίστα του τις τελευταίες δεκαετίες και τον ντράμερ Chris Maas, στην πρώτη μεταξύ τους συνεργασία, που φάνηκε από την πρώτη μέρα, πως θα φέρει εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Η βραδιά ξεκίνησε με το πολυαγαπημένο Message in a Bottle να αντηχεί στον ατμοσφαιρικά φωτισμένο χώρο του Ηρωδείου. Με τη μελωδική, δυναμική και εξαιρετικά οικεία φωνή του Sting, οι νέες ενορχηστρώσεις των πασίγνωστων τραγουδιών του, ανάμεσα στα οποία το αγαπημένο μας Desert Rose και το κοσμαγάπητο Every Breath You Take, ενθουσίασαν τους λάτρεις του τεράστιου καλλιτέχνη, που περίμεναν τρία χρόνια για να τον απολαύσουν ξανά. Κι εκείνος, όπως πάντα, τους το ανταπέδωσε με το παραπάνω. Το encore ενός γεμάτου, σχεδόν δίωρου σόου, έγινε με το θρυλικό Roxanne και το Fragile, και όπως πάντα ακούσαμε πολλά «ευχαριστούμε» στα χαριτωμένα του ελληνικά.

Η στιγμή-ορόσημο του διημέρου, ήρθε μετά το «Can’t Stand». Όταν ο Sting κάλεσε κοντά του στη σκηνή, τον άνθρωπο που τον ενέπνευσε να ασχοληθεί με τη μουσική. Τον πρώην frontman των Animals και προπάτορα της ροκ μουσικής που δεν χρειάζεται περιττές συστάσεις. Ο τεράστιος Έric Burdon βρέθηκε στο πλευρό του φίλου του και τζάμαρε για λίγα λεπτά, μπροστά στο έκπληκτο κοινό, που βρέθηκε σε μία, αν μη τι άλλο, ιστορική στιγμή.

Αυτές ήταν δυο μαγικές βραδιές στη σκιά της φωτισμένης Ακρόπολης, που τα είχαν όλα, και μας έκαναν να ανυπομονούμε για την επόμενη.

Στο επανιδείν, Sting.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v