Διακοπές χωρίς ξενοδοχείο

Έξυπνο, κομψό και κατάλληλο για καθημερινή χρήση, το Marco Polo της Mercedes-Benz είναι ένα έξυπνο κινητό glamping.

Διακοπές χωρίς ξενοδοχείο

Η νέα Mercedes-Benz V-Class Marco Polo, περιλαμβάνεται στη λίστα των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων ειδικών προδιαγραφών.

Τις περισσότερες φορές, οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν το ελαφρύ πλαίσιο φορτηγών και εγκαθιστούν μια μονάδα κατοικίας σε αυτό. Η καμπίνα του αυτοκινήτου συνδέεται με τον χώρο διαβίωσης. Στο σημερινό στάδιο της παραγωγής αυτοκινούμενων αυτοκινήτων, οι τεχνολογίες χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία ενός πλήρως ενσωματωμένου αυτοκινούμενου αυτοκινήτου. Από έξω, δεν είναι σαν ένα αυτοκίνητο με φορτηγό, αλλά σαν ένα λεωφορείο. Τις περισσότερες φορές, υπάρχουν καθίσματα στα τροχόσπιτα τα οποία, όταν σταθμεύουν, μετατρέπονται σε υπνοδωμάτια. Υπάρχει μια τουαλέτα, ντους, φούρνος αερίου, ψυγείο, θέρμανση φυσικού αερίου, κλιματισμός, ντουλάπες για αντικείμενα, φωτισμός.

Το έξυπνο κινητό glamping κατάλληλο για καθημερινή χρήση, η νέα Mercedes-Benz V-Class Marco Polo είναι έτοιμη.

Έξυπνο, κομψό και κατάλληλο για καθημερινή χρήση – αυτό είναι το νέο V-Class Marco Polo της Mercedes-Benz. Είναι διαθέσιμο για παραγγελία και εκτίθεται στους εκθεσιακούς χώρους των αντιπροσώπων.

Η 40χρονη ιστορία επιτυχίας του, που ξεκίνησε το 1984 με το πρώτο Marco Polo που βασίστηκε στο φορτηγό T1 και στην τρέχουσα έκδοσή του βασίζεται στο MPV της V-Class.

Η τρέχουσα φιλοσοφία διαστάσεων και σχεδίασης, που καθιστά τη V-Class Marco Polo ένα glamping κινητό κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

 

Η άνεση ενισχύεται χάρη σε μια μεγάλη γκάμα ψηφιακών χαρακτηριστικών, κυρίως στα ενημερωμένα συστήματα Mercedes-Benz User Experience (MBUX) και Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v