Τέλεια σπιτάκια για διακοπές στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Θες να ξεφύγεις με την παρέα ή το αίσθημα για λίγες μέρες και να κάνεις διακοπές μια ανάσα από την Αθήνα; Σου έχουμε τις τέλειες επιλογές διαμονής.

Τέλεια σπιτάκια για διακοπές στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Βουτιές και κοκτέιλ στην πισίνα, ή άραγμα στο μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα της αθηναϊκής ριβιέρας; Μήπως βουτιές σε ιδιωτική παραλία και μετά βόλτα στον Ναό του Ποσειδώνα;

Οποιοδήποτε και αν είναι το σενάριο, είναι πέρα για πέρα ρεαλιστικό, μιας και σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, στο Σούνιο, το Λαγονήσι, τη Σαρωνίδα και τα πέριξ τα σπιτάκια και οι βίλες είναι πανέμορφες και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κλέψεις μερικές ημέρες άδειας.

Δες παρακάτω μερικές σούπερ επιλογές για να μείνεις, για κάθε μπάτζετ και αριθμό ατόμων.

Mικρή γκαρσονιέρα στο Λαγονήσι

56€ ανά διανυκτέρευση 

Μινιόν αλλά όμορφη, αυτή η γκαρσονιέρα στο Λαγονήσι, διαθέτει όμορφη ταράτσα με πανοραμική θέα στη θάλασσα και φιλοξενεί μέχρι τρεις επισκέπτες. Διαθέτει ανεξάρτητη σκάλα και είσοδο για έξτρα ιδιωτικότητα και διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με ντους.

Μπάγκαλοου στο Σούνιο

70€ ανά διανυκτέρευση 

Λίγα βήματα μακριά από μια ιδιωτική παραλία και 1 χιλιόμετρο από τον Ναό του Ποσειδώνα, αυτό το μοντέρνο μπάγκαλοου είναι ό,τι πρέπει για δύο άτομα, έχει όμορφη θέα θάλασσα και αποτελεί απλό και φωτεινό καταφύγιο για όσους θέλουν να απολαύσουν τη θάλασσα και την ηρεμία του τοπίου.

Εξοχικό στο Σούνιο με ιδιωτική παραλία

89€ ανά διανυκτέρευση 

Χαλάρωσε με την οικογένεια ή με το έτερον ήμισυ σε αυτόν το ηλιόλουστο εξοχικό με τη δική σου, ιδιωτική παραλία Το σπίτι είναι μπροστά στη θάλασσα, με άμεση θέα στη θάλασσα από το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο, και φιλοξενεί έως τρία άτομα. Βρίσκεται μέσα σε ένα σύμπλεγμα μεζονέτων, χτισμένων σε κυκλαδίτικο στυλ.

Διώροφο σπίτι στα Λεγραινά

90€ ανά διανυκτέρευση 

Το σπίτι βρίσκεται απέχει μόλις 7 λεπτά με το αυτοκίνητο από τον ιστορικό Ναό του Ποσειδώνα και 15 λεπτά από την πόλη του Λαυρίου, φιλοξενεί έως έξι επισκέπτες και διαθέτει κοινόχρηστο κήπο, αυλή και μπάρμπεκιου. Είναι επίσης κοντά σε πολλές παραλίες που είναι προσβάσιμες με τα πόδια.

Βίλλα στην Ανάβυσσο

149€ ανά διανυκτέρευση 

Πισίνα, χωρητικότητα 4 ατόμων, άνεση και όμορφη θέα διαθέτει αυτή η βίλα στην Ανάβυσσο, η οποία προσφέρεται για άραγμα στον κήπο, ψήσιμο στο μπάρμπεκιου και φουλ χαλαρωτικές καλοκαιρινές στιγμές με την οικογένεια ή την παρέα. Σε πολύ μικρή απόσταση υπάρχει το Aqualized Dive Adventure αν είσαι φαν των καταδύσεων και του βυθού. https://www.aqualized.com/en/

Βίλα με sport και spa στο Θυμάρι

250€ ανά διανυκτέρευση 

Ναι, καλά διάβασες, αυτή η άνετη βίλα στο Θυμάρι διαθέτει αθλητικές εγκαταστάσεις (!) σε περίπτωση που θες να παίξεις βόλεϊ, μπάσκετ ή ποδόσφαιρο με την παρέα όσο απολαμβάνεις το ποτό σου στην πισίνα ή στο διπλανό τζακούζι. Μπορεί να φιλοξενήσει έως 11 επισκέπτες, ενώ η πισίνα, το γήπεδο, το τζακούζι, ο κήπος, το barbecue είναι για αποκλειστικά ιδιωτική σου χρήση.

Παραδοσιακό σπιτάκι με πισίνα στην Ανάβυσσο

215€ ανά διανυκτέρευση 

Αυτό το σπιτάκι με πανοραμική θέα στη θάλασσα της Ριβιέρας και των απέναντι νησιών, έχει έναν όμορφο κήπο με φρούτα και λουλούδια, πισίνα με θαλασσινό αλάτι και θέα 360 μοιρών στη θάλασσα και τα γύρω βουνά και φιλοξενεί έως 6 επισκέπτες. Απέχει 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από την αμμώδη παραλία της Ανάβυσσου.

Athens Riviera Villa στην Ανάβυσσο

576€ ανά διανυκτέρευση 

Θες κάτι ακόμα πιο πολυτελές; Αυτή η βίλα 5 υπνοδωματίων, ακριβώς δίπλα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα φιλοξενεί μέχρι 10 άτομα και βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου με εμβληματική πανοραμική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και τον Σαρωνικό Κόλπο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v