Οι διάσημοι που είναι Καρκίνοι

Ο Καρκίνος είναι από εκείνα τα ζώδια που δεν ξέρεις τι να πρωτοπείς. Οπότε ας τα πιάσουμε με την σειρά, χρησιμοποιώντας διάσημα μέλη του ζωδίου.

 

Οι διάσημοι που είναι Καρκίνοι

Αλήθεια, οι Καρκίνοι είναι από τα πιο περίεργα ζώδια. Οι περισσότεροι έχουν μια ιδέα του τι είναι Καρκίνος. Οι περισσότεροι επίσης έχουν ιδέα του τι είναι στην πραγματικότητα σε σχέση με το τι θέλει να δείχνει, παρ’ όλα αυτά, οι περισσότεροι εξακολουθούν να αφήνουν απλώς το παραμύθι να συνεχίζεται.

Ας ξετυλίξουμε αυτό το κουβάρι των πιο γλυκών κακών παιδιών που θα γνωρίσεις ποτέ, χρησιμοποιώντας παραδείγματα από την άλλη κατηγορία ανθρώπων που πολλοί επίσης πιστεύουν ότι δεν είναι αληθινή, τους διάσημους.

Κρις Πρατ – 21 Ιουνίου

Ο αγαπημένος και πιο γλυκούλης Κρις του Χόλιγουντ, που απεδείχθη ολίγον τι μ#λάκας (και φανατικός με την εκκλησία). Εξακολουθεί να έχει μεγάλη καριέρα, επειδή ένα χαρακτηριστικό των Καρκίνων είναι ότι μπορούν να προσπεράσουν τα πάντα.

Μέριλ Στριπ – 22 Ιουνίου

Ναι, είναι η καλύτερη ηθοποιός της γενιάς της, αλλά υποπτευόμαστε πως δεν υπάρχει άνθρωπος στο Χόλιγουντ που να μην την φοβάται κανονικά. Επίσης, είναι κολλητή με την Τρέισι Ούλμαν, που σημαίνει ότι σίγουρα δεν είναι τόσο καλούλα όσο θέλει να φαίνεται.

Νικ Όφερμαν – 26 Ιουνίου

Ο Ρον Σουάνσον είναι φανταστικός χαρακτήρας. Στην αληθινή ζωή, ο Νικ Όφερμαν έχει πολλά συναισθήματα και δεν ντρέπεται να μιλάει για αυτά – σε βαθμό που κάνει την γυναίκα του, Μέγκαν Μουλάλι, να φαίνεται σαν την σοβαρή και συγκροτημένη πολλές φορές.

Αριάνα Γκράντε – 26 Ιουνίου

Διάβασε κυριολεκτικά ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ σελίδα με κουτσομπολιά της στο Reddit και θα καταλάβεις ακριβώς γιατί η Αριάνκα είναι Καρκίνος.

Κλόι Καρντάσιαν – 27 Ιουνίου

Ήταν η “αστεία” Καρντάσιαν μέχρι που αποφάσισε να κάνει rebrand. Πώς το έκανε αυτό; Με το να χάνει κιλά και να το ονομάζει “σώμα εκδίκησης”. Και αν αυτό σού ακούγεται σαν κάτι που θα έκανε ένας Σκορπιός, να σου θυμίσουμε πως και ο Καρκίνος ζώδιο του νερού είναι. Η Κλόι πολεμά τις καταγγελίες για πλαστικές και Οζέμπικ μέχρι και σήμερα.

Έλον Μασκ – 28 Ιουνίου

Η μόνη σκέψη που είχαμε προτού πληκτρολογήσουμε αυτές τις γραμμές ήταν “Τώρα θα φανεί σαν να μισούμε τους Καρκίνους αν τον βάλουμε κι αυτόν;” Και η απάντηση είναι όχι, συγγνώμη που κάνουμε αντικειμενική δημοσιογραφία και πρέπει να αναφέρουμε ακόμα και όταν ένας εν δυνάμει ολιγάρχης ανήκει στο ζώδιο που αναλύουμε.

Πάμελα Άντερσον – 1 Ιουλίου

Κυριολεκτικά το μόνο άτομο που σεβόμαστε μέχρι στιγμής σε αυτή τη λίστα. Η συντρόφισσα Παμ έχει δείξει πολλές φορές πως βρίσκεται στη σωστή πλευρά της ιστορίας – και είναι και κολλητή του Τζούλιαν Ασσάνζ.

Λίντσεϊ Λόχαν – 2 Ιουλίου

Το ζώδιο βγάζει περισσότερο νόημα πλέον που είναι και κυριολεκτική μητέρα (όχι απλά Μητέρα για τους γκέι), καθαρή από ουσίες πάνω από δεκαετία, ΚΑΙ με χαλαρές απόπειρες να ξανακάνει καριέρα χωρίς να υποφέρει από τους παπαράτσι σε κάθε βήμα.

Τομ Χανκς – 9 Ιουλίου

Μετακομίζει κάθε καλοκαίρι στην Ελλάδα και γίνεται απλήρωτος πρέσβης τουρισμού για τα μάτια της γυναίκας του; Κλασικός Καρκίνος.

Γουίλ Φέρελ – 16 Ιουλίου

?????
Δεν καταλαβαίνουμε πώς και γιατί, αλλά οκέι.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v