Ο Γουίλεμ Νταφόε «κλώτσησε» τον Γιάννη Νιάρρο όταν εκείνος του ζήτησε αυτόγραφο

«Ω ρε μα@@κα» αναφώνησε ο Γιάννης Νιάρρος αφού απέσπασε το πολυπόθητο αυτόγραφο από τον Γουίλεμ Νταφόε στα χθεσινά Kινηματογραφικά Bραβεία Ίρις.

Ο Γουίλεμ Νταφόε «κλώτσησε» τον Γιάννη Νιάρρο όταν εκείνος του ζήτησε αυτόγραφο

Ο Γουίλεμ Νταφόε βρέθηκε στη χώρα μας στο πλαίσιο των Κινηματογραφικών Βραβείων Ίρις στα οποία ήταν υποψήφιος για την ερμηνεία του στην ταινία Inside του Βασίλη Κατσούπη.  

«Ήταν μία έκπληξη και είμαι συγκινημένος. Ελπίζω να μπορώ να μιλήσω. Δεν είμαι Έλληνας, αλλά έχω το προνόμιο να έχω δουλέψει με σπουδαίους Έλληνες σκηνοθέτες. Αυτή ήταν μία υπέροχη ταινία. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Βασίλη Κατσούπη, τον σκηνοθέτη», δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός από τη σκηνή της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση, μετά την παραλαβή του βραβείου για τον καλύτερο ‘Α Ανδρικό Ρόλο.

Στη συνέχεια εκτυλίχθηκε μια απολαυστική σκηνή μεταξύ του Γιάννη Νιάρρου που παρουσιάζε τα Βραβεία και του Γουίλεμ Νταφόε. Ο Έλληνας ηθοποιός κυνήγησε τον Γ. Νταφόε ζητώντας του παρακαλετά ένα αυτόγραφο, με τον διάσημο σταρ αρχικά να τον «κλωτσά». Ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ δεν του αρνήθηκε κι εντέλει υπέγραψε το αυτόγραφο που ήθελε ο Γ. Νιάρρος με τον Έλληνα ηθοποιό να αναφωνεί εκστασιασμένος «ω ρε μα@@κα».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v