Σετ επίπλων για το μπαλκόνι σου σε σούπερ τιμές

Θες άμεσα ένα σετ μπαλκονιού για να αράξεις με την παρέα τις καλοκαιρινές νύχτες αλλά το μπάτζετ είναι χαμηλό; Δες μερικές σούπερ επιλογές από 100€.

Σετ επίπλων για το μπαλκόνι σου σε σούπερ τιμές

Ποτάκι, μουσικές, χαλάρωση στο μπαλκόνι με την παρέα. Ωραία όλα αυτά, αλλά θες και κάπου να κάτσεις βρε αδερφέ.

Αν περίμενες τελευταία στιγμή να βρεις ένα σετ για να το κάνεις σωστά, τότε θα χρειαστεί να (το) πληρώσεις. Όχι όμως πολύ ακριβά, μιας και οικονομικές επιλογές υπάρχουν για να κάνεις τη δουλειά σου.

Δες παρακάτω μερικές που ξεκινούν από 100€ και «καθίζουν» μέχρι και 4 άτομα.

Σετ σαλόνι NATERIAL Novo

229€ από εδώ 

Το σετ αποτελείται από έναν καναπέ για δύο άτομα και δύο ατομικές πολυθρόνες με μικρά αφαιρούμενα μαξιλάρια. Είναι κατασκευασμένο από ρητίνη και πολυπροπυλένιο και είναι πλήρες με τέσσερα μαξιλάρια καθίσματος με αφαιρούμενα καλύμματα.

Σετ σαλόνι Lancaster

159€ από εδώ 

Το σετ είναι κατάλληλο για τέσσερα με πέντε άτομα, ιδανικό για χάλαρωση, φαγητό, καφέ. Αποτελείται από ένα διθέσιο καναπέ, δύο πολυθρόνες και ένα τραπεζάκι με επιφάνεια από γυαλί και ατσαλένιο υλικό.

GREEN σετ τραπεζαρίας

109€ από εδώ 

Σετ τραπεζαρίας κήπου από μέταλλο, σε χρώμα καφέ, το οποίο περιλαμβάνει τέσσερις πολυθρόνες τραπεζαρίας και ένα τραπέζι με δύσθραυστο τζάμι.

Τραπέζι εξωτερικού χώρου TÄRNÖ

119€ από εδώ 

Ιδανικό για μικρά μπαλκόνια, το σετ διαθέτει ένα τραπέζι από μασίφ ξύλο ακακίας με ακρυλική βαφή και τέσσερις πτυσσόμενες καρέκλες, με μαξιλαράκια εξωτερικού χώρου.

Σετ Κήπου Toomax Riviera

149€ από εδώ 

Πρακτικό σε μέγεθος, περιλαμβάνει ένα τραπεζάκι, έναν καναπέ και δύο πολυθρόνες από πλαστικό, φιλοξενώντας έως τέσσερα άτομα άνετα στο μπαλκόνι ή τον κήπο.

Σετ τραπεζαρίας Sun

101€ από εδώ 

Διαθέτει ένα κεντρικό τραπέζι κατασκευασμένο από μέταλλο και γυαλί και τέσσερις πολυθρόνες Neptune κατασκευασμένες από μέταλλο και textilene.

Σετ σαλονιού εξωτερικού χώρου

153€ από εδώ 

Από υλικό κατασκευής Rattan, το πρακτικό αυτό σετ περιλαμβάνει δυο πολυθρόνες και έναν καναπέ, που φιλοξενούν άνετα τέσσερα άτομα. Διαθέτει επίσης και μαξιλαράκια.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v