Εξιτήριο παίρνει σήμερα από το νοσοκομείο ο Δημήτρης Σταρόβας

Δύο εβδομάδες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, ο Δημήτρης Σταρόβας βγαίνει σήμερα από το νοσοκομείο, κι εμείς ευχόμαστε να είναι σιδερένιος.

Εξιτήριο παίρνει σήμερα από το νοσοκομείο ο Δημήτρης Σταρόβας

Στο παράθυρο του δωματίου του στο Τζάνειο νοσοκομείο του Πειραιά εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σταρόβας σήμερα το πρωί, με μπλουζάκι “Don’t Quit” (μην τα παρατάς) για να στείλει το δικό του, αισιόδοξο μήνυμα στον κόσμο που ανησυχούσε για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Ο Δημήτρης Σταρόβας, που υπέστη εγκεφαλικό στις 15 Μαΐου και κολπική μαρμαρυγή μια εβδομάδα αργότερα, καλυτερεύει μέρα με τη μέρα, και σήμερα Τετάρτη 29 Μαΐου του δόθηκε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

«Όλα θα πάνε καλά από εδώ και πέρα, θα ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών. Σύντομα θα είναι κοντά μας. Σταδιακά ρυθμίζονται όλα για τον κάθε ασθενή και από εδώ και πέρα, χρειάζεται προσοχή» δήλωσε χτες σχετικά η Ματίνα Παγώνη.

Από το πλευρό του 61χρονου καλλιτέχνη δεν έλειψε στιγμή η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, η οποία ενημέρωνε δημοσιογράφους και φίλους για την εξέλιξη της υγείας του, καθώς υπήρχε έντονη ανησυχία. Πλέον, το περιστατικό ανήκει στο παρελθόν και ο Δημήτρης Σταρόβας θα επιστρέψει στο σπίτι και τους δικούς του ανθρώπους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v