Δανάη Μπάρκα: «Μπορεί να πάω σε παραλία γυμνιστών και να μην σχολιαστεί κανείς»

Η δημοφιλής παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή της για τις προσωπικές της εμπειρίες όταν επισκέφθηκε παραλίες γυμνιστών.

Δανάη Μπάρκα: «Μπορεί να πάω σε παραλία γυμνιστών και να μην σχολιαστεί κανείς»

Η Δανάη Μπάρκα και το πάνελ της εκπομπής «Πάμε Δανάη» σχολίασαν όσα δήλωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος σχετικά με τον γυμνισμό, υπογραμμίζοντας ότι ντρέπεται να να το κάνει μπροστά σε γνωστούς του.

Ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε επι του θέματος ότι: «Εγώ με τον Φώτη είμαι, δεν μπορώ τον γυμνισμό και ειδικά μπροστά στους δικούς σου ανθρώπους. Να πάμε εμείς για μπάνιο και να γδυθούμε μεταξύ μας; Παιδιά, πώς θα σας κοιτάξω και θα με κοιτάξετε στα απόκρυφά μας; Είστε καθόλου καλά; Είναι ντροπή», με τη Δανάη Μπάρκα να τον διακόπτει λέγοντας:«δεν είναι group therapy βλέμματος, δεν καθόμαστε και κοιτάμε ο ένας τα απόκρυφα του άλλου».

«Να σας πω κάτι; Εμένα από μικρή η μαμά μου όχι απαραίτητα έκανε γυμνισμό, αλλά είχαμε ανθρώπους στη ζωή μας που το έκαναν και δεν μου ενοχοποίησε ποτέ στο μυαλό ότι είναι κάτι περίεργο ή καχύποπτο. Οπότε πάντα, δεν έδινα ποτέ σημασία. Μπορεί εγώ να μην κάνω, αλλά μπορεί να πάω σε μια τέτοια παραλία και να μην σχολιαστεί και να μην αισθανθεί κανένας περίεργα. Αλλά καταλαβαίνω και αυτό που λέτε εσείς. Οι φίλες μου αν με παραβλέπουν καμιά φορά χύμα ας πούμε θα πάθουν... Αν τους πω πάμε σε μια παραλία γυμνιστών που δεν θα έχει κόσμο. Λένε "τι; Παραλία γυμνιστών;"» πρόσθεσε η γνωστή παρουσιάστρια.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v