Έως 1.500 ευρώ πιο φθηνά τα μοντέλα της Skoda

Το προωθητικό πρόγραμμα Skoda Days προσφέρει πολλαπλά οφέλη σε όσους σκέφτονται να αγοράσουν ένα μοντέλο της τσέχικης εταιρείας.

Έως 1.500 ευρώ πιο φθηνά τα μοντέλα της Skoda

Η αγορά των καινούργιων αυτοκινήτων ανεβάζει ταχύτητα και οι εισαγωγείς προσβλέπουν σε αύξηση του όγκου των πωλήσεων τους. Αναμεσά στα όπλα που έχουν στη φαρέτρα τους περιλαμβάνονται οι προωθητικές ενέργειες, οι μειώσεις των τιμών πώλησης και η υποστήριξη των υποψήφιων αγοραστών που επιλέγουν την χρηματοδότηση.


Η Kosmocar- Skoda, ανακοίνωσε το προωθητικό πρόγραμμα Skoda Days. Έχοντας μία πλούσια και ιδιαίτερα αξιόλογη γκάμα μοντέλων, με αξιόλογες προτάσεις και καινοτόμες τεχνολογικές επιλογές σε όλες τις κατηγορίες, η τσεχική μάρκα, που ανήκει στον όμιλο VW, δίνει την ευκαιρία στο αγοραστικό κοινό να κάνει άμεσα δικό του ένα από τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητά της με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Ενδεικτικά, κάποια από τα οφέλη που ισχύουν κατά την διάρκεια των Skoda Days:

•To μοντέρνο Skoda Kamiq με όφελος 1.000 ευρώ και επιτόκιο 3,9%.

•To πολυτάλαντο Skoda Scala με όφελος 1.000 ευρώ και επιτόκιο 3,9%.

• To δυναμικό Skoda Κaroq με όφελος 1.500 ευρώ.

• Το φινετσάτο Skoda Octavia hybrid με όφελος 1.500 ευρώ.

Mοντέρνο στυλ

Το Kamiq είναι ένας συνδυασμός μοντέρνου στυλ και σύγχρονων τεχνολογιών, σε ένα αστικό crossover.

Eφοδιάζεται με ένα πλήθος τεχνολογιών, με προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και συστήματα Infotainment νέας γενιάς, τα οποία εξασφαλίζουν ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι χωρίς περιορισμούς στην απόλαυση της οδήγησης.

Kορυφαία επίπεδα πρακτικότητας

Το Scala έχει καθιερωθεί ως ένα αξιόπιστο οικογενειακό αυτοκίνητο με σύγχρονο σχεδιασμό, μεγάλους χώρους, υψηλά επίπεδα πρακτικότητας, προηγμένη συνδεσιμότητα και αποδοτικούς κινητήρες.

Προσφέρει δυνατότητες συνδεσιμότητας, επιτρέποντας την εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες και ψυχαγωγία.

Παρά τις κόμπακτ εξωτερικές του διαστάσεις, προσφέρει κορυφαίους χώρους και υψηλά επίπεδα άνεσης για όλους τους επιβάτες, ενώ διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα πορτμπαγκάζ της κατηγορίας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v