Ανοίγουν οι οίκοι ανοχής... με νέους "δύσκολους" κανόνες

Οι οίκοι ανοχής ανοίγουν και μας περιμένουν στις 15 Ιουνίου, μια νέα αλλαγή όμως αναμένεται να δημιουργήσει... προβλήματα.
Ανοίγουν οι οίκοι ανοχής... με νέους δύσκολους κανόνες
Μεταξύ των επιχειρήσεων που είναι προγραμματισμένο να ανοίξουν από Δευτέρα 15/6 και να ξεκλειδώσουν τα λουκέτα, είναι οι οίκοι ανοχής. Τουλάχιστον αυτοί που λειτουργούν νόμιμα ή τουλάχιστον όσοι υπάκουσαν στην αναστολή της λειτουργίας τους λόγω του κορωνοϊού.

Γιατί, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, στους τρεις μήνες που έμειναν κλειστοί, υπήρχαν αρκετές περιπτώσεις τέτοιου είδους επιχειρήσεων που λειτουργούσαν παράνομα. Κάποιοι υπέπεσαν στην αντίληψη των αρχών και κάποιοι όχι...

Όπως και να' χει όμως, την Δευτέρα 15 Ιουνίου επιστρέφουν και πάλι στην ενεργό δράση, όμως αυτό θα γίνει με κανόνες που θα γνωστοποιηθούν από την Πολιτεία σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.



Το ποιοι θα είναι αυτοί, προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό, όμως ήδη οι υπεύθυνοι προβληματίζονται για έναν που όλα δείχνουν πως θα πρέπει οπωσδήποτε να τηρούν. Αυτός δεν είναι το ραντεβού, αλλά το γεγονός ότι θα πρέπει να κρατούν τα στοιχεία του πελάτη.

Στις συζητήσεις που γίνονται μεταξύ των υπεύθυνων που λαμβάνουν τις σχετικές αποφάσεις και θα θέσουν τους όρους και τις συνθήκες της επαναλειτουργίας των οίκων ανοχής, το να αφήνει ένας πελάτης τα στοιχεία του είναι πολύ πιθανό να συμβεί, όπως συμβαίνει και σε άλλες επιχειρήσεις διαφορετικού είδους.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το να μπορέσει να γίνει ιχνηλάτηση των επαφών σε περίπτωση ύπαρξης θετικού κρούσματος.

Αν δηλαδή πάει κάποιος που είναι θετικός στον κορωνοϊό, δεν το γνωρίζει και κολλήσει την κοπέλα που εργάζεται εκεί με αποτέλεσμα και εκείνη με την σειρά της να τον μεταδώσει σε επόμενους πελάτες, θα πρέπει άπαντες να ειδοποιηθούν προκειμένου να μπουν σε καραντίνα.

Το να αφήσει κάποιος τα στοιχεία του σε έναν οίκο ανοχής, αν είναι ελεύθερος, δεν αποτελεί πρόβλημα. Αν όμως έχει σχέση; Σίγουρα του προκαλεί μία ανησυχία, καθώς παρά την διακριτικότητα με την οποία θα γίνεται η ενημέρωση, δεδομένα θα έχει τον φόβο μην τυχόν ενημερωθεί το έτερόν του ήμισυ.

Έτσι, αρκετοί που επισκέπτονταν τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις στην προ κορωνοϊού εποχή, τώρα θα κάνουν δεύτερες σκέψεις, με αποτέλεσμα να αναμένεται πτώση του τζίρου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v