Νέα BMW 320e Sedan: Υβριδικό με 204 ίππους!

Η κομψή και δυναμική Σειρά 3 απέκτησε μια υβριδική εκδοχή με συνδυασμένη ισχύ 204 ίππων.
Νέα BMW 320e Sedan: Υβριδικό με 204 ίππους!

Η νέα BMW 320e Sedan, είναι η τελευταία προσθήκη στη γκάμα του πολυτελούς γερμανικού αυτοκινήτου που εκφράζει την άποψη της μάρκας για το οικογενειακό αυτοκίνητο.

Η κομψή και δυναμική Σειρά 3, τώρα απέκτησε μια υβριδική εκδοχή η οποία συγκεντρώνει όλη την τεχνολογία που μας οδηγεί στην ηλεκτροκίνηση και στη μείωση των ρύπων.

Το ειδικό plug-in υβριδικό σύστημα περιλαμβάνει έναν 2.0 τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα απόδοσης 163 ίππων και έναν ηλεκτροκινητήρα, που αποδίδει μέγιστη ισχύ 113 ίππους. Συνδυασμένη ισχύς 204 ίπποι.

Η ευφυώς ελεγχόμενη αλληλεπίδραση μεταξύ θερμικού κινητήρα και ηλεκτροκινητήρα πετυχαίνει την πασίγνωστη οδηγική απόλαυση της μάρκας με εξαιρετικά αποδοτική λειτουργία. Οι δύο κινητήρες κατανέμουν την ισχύ τους στους πίσω τροχούς μέσω του 8-τάχυτου κιβωτίου Steptronic ή, και στους τέσσερις τροχούς, ανάλογα με τις απαιτήσεις, με τη βοήθεια του συστήματος xDrive. Πέραν της συνολικής ισχύος των 204 ιππων που παράγει το σύστημα, η άμεση απόκριση του plug-in υβριδικού συστήματος και η μέγιστη ροπή των 35,6 χλγμ. διασφαλίζουν υψηλή ικανότητα επιτάχυνσης (0-100 χλμ./ωρα) και σπορ χαρακτηριστικά οδήγησης.



Η νέα BMW 320e Sedan επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ωρα σε 7,6 δευτερόλεπτα και αγγίζει την τελική ταχύτητα των 225 χλμ./ωρα. Στο πρόγραμμα αμιγούς ηλεκτροκίνησης, τα νέα plug-in υβριδικά μοντέλα και των δύο σειρών μπορούν να αναπτύξουν τελική ταχύτητα 140 χλμ./ώρα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v