Ο Θόδωρος Λέλεκας διαλύει απορίες για το ροζέ κρασί και παρουσιάζει αγαπημένες του ετικέτες, που ταιριάζουν τέλεια με εύκολα και νόστιμα καθημερινά πιάτα.
Ένα απολαυστικό κρασί από την καρδιά του Αιγαίου είναι το κρασί αυτού του μήνα. Γνωρίστε τον αμπελώνα και τα κρασιά της Πάρου, ξεκινώντας από το Ροζέ 2014 του Κτήματος Μωραΐτη.
Είναι ολόφρεσκο, είναι αρωματικό, είναι ολοκαίνουριο. Το «Τρεις-Τρεις Παράδες 2014» από το Κτήμα Γ. Κοκοτού είναι το Κρασί του Μήνα για τον Φεβρουάριο 2014!
Δεν είναι μόδα, δεν είναι ρεύμα, δεν είναι τάση. Η Γιαπωνέζικη κουζίνα, και συγκεκριμένα το sushi, είναι παντού και αρέσει πολύ. Ώρα λοιπόν, να την δούμε και από την οινική οπτική γωνία.
Έξι πρωτότυπα, ιδιαίτερα και προσιτά κόκκινα κρασιά για το εορταστικό τραπέζι που θα καλύψουν όλα τα γούστα, όλες τις μαγειρικές εμπνεύσεις, αλλά και όλα τα βαλάντια.