Η σαρδέλα είναι ένα πεντανόστιμο και πολύ υγιεινό ψάρι, και έχουμε πολλούς υπέροχους τρόπους να την μαγειρέψουμε.
Παλαιότερο των 360 ημερών
Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι πλούσιο σε ωφέλιμα λιπαρά, πρωτεΐνη αλλά και ιχνοστοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός μας. Και επειδή το ξέρουμε ότι πολλοί την έχουν συνηθίσει τηγανιτή, αποφασίσαμε να βρούμε κι άλλους, πιο υγιεινούς τρόπους να την μαγειρέψουμε. Ας ρίξουμε μια ματιά...
Έτσι τις κάνουμε γεμιστές στον φούρνο...
Πάλι στο φούρνο, με ντοματούλα.
Πώς φτιάχνουμε σαρδέλες «παντρεμένες»;
Εδώ μαθαίνουμε πώς να κάνουμε σαρδέλες πλακί...
...ενώ εδώ λεμονάτες στο φούρνο με πατάτες.
Σαρδέλες σαγανάκι ξέρεις να φτιάχνεις;
Και, για το τέλος αφήσαμε το νοστιμότερο (κι ας ξεφεύγει από τις υπόλοιπες, πιο υγιεινές εναλλακτικές): Παστή σαρδέλα, για να συνοδεύουμε τα τσιπουράκια μας.