Το Food Call Market #2 ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Απριλίου στο The Loft by Collage, Καπνικαρέας 3, στην καρδιά της Αθήνας.
Πρόκειται για το εγχείρημα δύο νέων Ελληνίδων, της Μανώλιας Κίτσου και της Αγγελικής Καραχάλιου, οι οποίες αποφάσισαν να εξελίξουν ακόμα περισσότερο το άνοιγμα στην κουλτούρα του ελληνικού φαγητoύ.
Με κοινό όραμα και αγάπη για την Ελληνική γαστρονομία, αποφάσισαν να δημιουργήσουν το project «Food Call Market». Στόχος της νέας αυτής «γευστικής» κοινότητας, είναι να φέρει σε επαφή παραγωγούς και καταναλωτές, να αναδείξει και να προβάλει την Ελληνική κουζίνα και τους θησαυρούς της, πλαισιωμένη κάθε φορά με παρουσιάσεις συνταγών από γνωστούς σεφ και food bloggers, διαλέξεις από διατροφολόγους και dj sets.
Η γαστρονομική αυτή εμπειρία, ένα σαββατοκύριακο το μήνα θα αλλάζει χώρο, ενώ στη «παρθενική της εμφάνιση» στο Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας παρευρέθησαν περίπου 1200 επισκέπτες, οι οποίοι «συστήθηκαν» σε παραδοσιακά προϊόντα από κάθε γωνιά της χώρας, νέες βιολογικές προτάσεις, street food, γλυκά, κρασιά και ποτά, διαλέξεις από διατροφολόγους και μυστικές συνταγές από food bloggers.
Αξίζει να αναφέρουμε πως το πρώτο Food Call Μarket, συνέδεσε τη δράση του με την κοινωνική προσφορά, με τη συμμέτοχη της Wise Greece. Όλα τα κέρδη από τις πωλήσεις προϊόντων της Wise Greece σε συνεργασία με το Food Call Μarket, διατέθηκαν υπό τη μορφή τροφίμων σε κοινωφελές ίδρυμα, προς ενίσχυση συνανθρώπων μας, που έχουν ανάγκη.