Δύσκολες ώρες για τον Μποτρίνι – υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση

O γνωστός σεφ αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στα νεφρά.

Δύσκολες ώρες για τον Μποτρίνι – υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση

Σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε το προηγούμενο διάστημα ο Έκτορας Μποτρίνι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR.

Ο ιδιοκτήτης του βραβευμένου εστιατορίου Botrini’s στο Χαλάνδρι και του Etrusco στην Κέρκυρα, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας με τους νεφρούς του και αναγκάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο για χειρουργείο.

Σύμφωνα με τους οικείους του, αυτές τις μέρες αναρρώνει στο σπίτι του στην Κηφισιά ενώ σύντομα αναμένεται να επιστρέψει ξανά στα γυρίσματα του παιχνιδιού «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», που παρουσιάζει μαζί με τον Μάρκο Σεφερλή, στον ΣΚΑΙ.

Ο Έκτορας Μποτρίνι είναι Ιταλο-Κερκυραίος, από Ελληνίδα μητέρα και Ιταλό πατέρα, και γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 14 Μαρτίου 1969, όπου και πέρασε τα πρώτα του χρόνια.  Σπούδασε οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων της Λοζάνης(Ecole Hôtelière de Lausanne).

Το 2006 ταξιδεύει στην Ισπανία για να παρακολουθήσει σεμινάρια στη μοριακή γαστρονομία και να κάνει πρακτική εξάσκηση, δίπλα στον βραβευμένο με 3 αστέρια σεφ και φίλο του, Martin Berasategui. Το 2009 επιστρέφει και πάλι στην Ισπανία για πρακτική άσκηση, δίπλα στον Martin Berasategui.

Από το 2003 μέχρι σήμερα τα εστιατόρια του Έκτορα Μποτρίνι, αλλά και τα εστιατόρια με τα οποία συνεργάστηκε κατά καιρούς, έχουν βραβευτεί με 48 Χρυσούς Σκούφους από το περιοδικό Αθηνόραμα, με 11 αστέρια από τον οδηγό FnLGuide, ενώ ο ίδιος έχει πολλές φορές αναδειχτεί σεφ της χρονιάς και έχει κερδίσει πολλαπλές διακρίσεις και βραβεία από διάφορα περιοδικά και οδηγούς, ελληνικούς, αλλά και διεθνείς.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v