5 πράγματα που μισεί ένας Ζυγός

Πώς γίνεται ένα ζώδιο που μισεί την αστάθεια όσο κανένα άλλο να είναι και το ίδιο ασταθές; Καλή ερώτηση, δεν ξέρουμε.

 

5 πράγματα που μισεί ένας Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι ζώδιο που κουβαλά βαριά φήμη. Λίγοι τους συμπαθούν αληθινά, ακόμα λιγότεροι τους καταλαβαίνουν. Κι όμως, για να καταλάβεις έναν Ζυγό δεν έχεις παρά να τον ακολουθήσεις στον χώρο και να του δώσεις τα ηνία για λίγο· είναι πολύ ξεκάθαροι, ακόμα κι αν δεν τους αρέσει αναγκαστικά να τα λένε ξεκάθαρα.

Εμείς όμως τώρα θα σου δώσουμε πιο κρυφές πληροφορίες. Τα πράγματα που οι Ζυγοί αντιπαθούν, που δεν θέλουν να τα βλέπουν μπροστά τους. Επειδή αυτά δεν θα σου τα δώσουν τόσο εύκολα στο πιάτο με την συμπεριφορά τους, οπότε έχε το νου σου.

Μισούν την αστάθεια
Λογικό, θα μας πεις. Ζώδιο της ζυγαριάς είναι, και η ζυγαριά ιδανικά δεν πρέπει να γέρνει από καμία πλευρά περισσότερο. Αυτό είναι κάτι που σπάνια θα συμβεί στην αληθινή ζωή και οι Ζυγοί δεν θα το ξεπεράσουν ποτέ. Είναι μόνιμα ελαφρώς θλιμμένοι για μια αδικία ασαφή, για το πόσο ανισόρροπος μπορεί να γίνει αυτός ο κόσμος, ξεχνώντας ότι και οι ίδιοι είναι από τα πιο ανισόρροπα ζώδια που υπάρχουν. Και εδώ θα μας πεις ότι σταματούν να βγάζουν νόημα, και δεν θα ‘χουμε ακριβώς κάτι να σου απαντήσουμε.

Μισούν την μοναξιά
Οι Ζυγοί δεν αντέχουν να είναι μόνοι. Αυτός είναι ο λόγος που συχνά θα τους δεις σε πρόσκαιρες σχέσεις ή σε τραβήγματα που δεν καταλήγουν πουθενά· προτιμούν κάτι εφήμερο από το να περάσουν λίγη ώρα με τον εαυτό τους. Σίγουρα δεν είναι το μόνο ζώδιο με αυτό το πρόβλημα, αλλά σίγουρα είναι το πιο φύσει κοινωνικό ζώδιο με αυτό το πρόβλημα, οπότε αυτό θα δημιουργήσει πιο ιδιαίτερες συνθήκες (π.χ. σε σχέση με τον πιο δραματικό Σκορπιό, που και μισεί την μοναξιά, και το να μιλάει σε ανθρώπους).

Μισούν να νιώθουν ότι δεν είναι αρεστοί
Μικρό μυστικό: Οι Ζυγοί είναι (ώρες-ώρες) σαν πιο εγωιστές Λέοντες. Που σημαίνει ότι έχουν ακραία επιθυμία να γίνονται αρεστοί και να τους το λένε, χωρίς όμως τον ψυχαναγκασμό του Λέοντα να στηρίζουν κάπου αυτή την εικόνα ή να παριστάνουν την μητέρα Τερέζα. Οι Ζυγοί θέλουν να τους γουστάρεις επειδή είναι γουσταρίσιμοι και δεν ντρέπονται να το παραδεχτούν. Ντρέπονται όμως λίγο για τα μέσα που θα επιστρατεύσουν για να κερδίσουν αυτή την αποδοχή.

Μισούν το χάος
Χωρίς να ξεχνάμε ότι αναφερόμαστε σε άτομα που ενίοτε μπορούν να γίνουν φτερό στον άνεμο, οι Ζυγοί πάντα κρατούν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ενεργό ένα πρόγραμμα που σκανάρει αν οι πράξεις τους αρχίζουν να γίνονται υπερβολικά χαοτικές. Και θα παρατηρήσεις ότι το πετυχαίνουν: Το δράμα τους συνήθως χωράει σε πολύ μικρά κουτάκια, σαν τα ακριβά αρώματα ένα πράγμα. Απεχθάνονται την ιδέα ότι θα δημιουργηθεί ένας τυφώνας γύρω τους που θα πάρει σβάρνα άμαχο πληθυσμό, και αποφεύγουν εντελώς τους ανθρώπους που νιώθουν ότι έχουν τέτοιο vibe.

Μισούν την δέσμευση
Αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να παραδεχτούν φωναχτά, επειδή οι περισσότεροι Ζυγοί βρίσκουν τρόπους να το παρακάμψουν: Από ανοιχτές σχέσεις μέχρι κατά συρροήν μίνι-σχέσεις (που δεν υπήρξαν ουσιαστικά σχέσεις ποτέ), και από “εγώ σου είπα δεν είμαι για τέτοια” μετά από τρεις μήνες ραντεβού μέχρι γκοστάρισμα στη ψύχρα, στο μυαλό τους κάθε σχέση που έρχεται λίγο πιο κοντά ενεργοποιεί τον συναγερμό ότι κάποιος προσπαθεί να τους ελέγξει. Και δεν αντιδρούν καθόλου καλά σε αυτό, καταλήγοντας να σαμποτάρουν τον εαυτό τους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v