Τα Fruitfunk είναι τα υγιεινά πλην νόστιμα παιδικά σνακ που έψαχνες

Φτιαγμένες με φυσικά συστατικά, με απίθανες γεύσεις και αγαπημένους παιδικούς ήρωες, οι…φρουτομπουκιές Fruitfunk θα γίνουν το νέο αγαπημένο σου σνακ.

Τα Fruitfunk είναι τα υγιεινά πλην νόστιμα παιδικά σνακ που έψαχνες

Με τέλεια φρουτένια γεύση και αγαπημένους ήρωες στις συσκευασίες τους, όπως η Πέπα το Γουρουνάκι, τα Paw Patrol και οι μονόκεροι, τα Fruitfunk ξετρελαίνουν τα παιδιά σε όλο τον κόσμο. Έχουν όμως λόγους να τα αγαπήσουν και οι γονείς, καθώς είναι απαλλαγμένα από συντηρητικά, γλουτένη και πρόσθετη ζάχαρη, ενώ περιέχουν 98% φρούτα.

Με τα αγνά τους συστατικά και τις fun συσκευασίες τους, είναι ιδανικά για κέρασμα στο σχολείο, ταπεράκι, party favors και όπου αλλού τα παιδιά χρειάζονται ένα υγιεινό snack που δεν θα του λείπει καθόλου η γεύση.

Όπως λένε οι δημιουργοί των ολλανδικών σνακ, που πλέον διατίθενται και στην Ελλάδα αποκλειστικά από την 360 Foods Hellas, «τα προϊόντα μας είναι εξίσου γλυκά και διασκεδαστικά με τα παραδοσιακά γλυκά, αλλά πολύ πιο υπεύθυνα». Έτσι, τα Fruitfunk είναι 98% φτιαγμένα απο φρούτα, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς γλουτένη και χωρίς λακτόζη, ενώ περιέχουν μόλις 53 θερμίδες ανά ατομική συσκευασία των 16 γραμμαρίων.

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v