Στην 18η Ημέρα Υιοθεσίας των Pet City θα βρεις την αγάπη

Σκέφτεσαι να υιοθετήσεις σκυλάκι; Πέρνα το Σάββατο 21/9 μια βόλτα από το Pet City Γλυφάδας και πού ξέρεις, μπορεί να γνωρίσεις τον μεγάλο σου έρωτα.

Στην 18η Ημέρα Υιοθεσίας των Pet City θα βρεις την αγάπη

Έχεις ακούσει για τις Ημέρες Υιοθεσίας στα Pet City; Είναι μια μεγάλη γιορτή τετράποδης αγάπης, που στήνεται κάθε φορά σε διαφορετικό κατάστημα Pet City, και φιλοξενεί για λίγες ώρες υπέροχα σκυλάκια από φιλοζωικές οργανώσεις που ψάχνουν το παντοτινό τους σπίτι. Αρκεί μόνο να σου πούμε πως μέσα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας των Ημερών Υιοθεσίας, περισσότερα από 165 πανέμορφα, αξιαγάπητα σκυλάκια έχουν βρει τους ανθρώπους τους.

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, μπορείς κι εσύ να βρεις τον παντοτινό σου τετράποδο σύντροφο, αν περάσεις μια βόλτα από τις 11.00 ως τις 14.00 από το Pet City Γλυφάδας, Λεωφόρο Βουλιαγμένης 72. Εκεί θα σε περιμένουν 13 αξιολάτρευτες μουσούδες, από την Ζωοφιλική Παρέμβαση Πεντέλης , την Αλληλεγγύη στα αδέσποτα, τον Σύλλογο Ζωόφιλων Μαραθώνα «Ελπίδα», τον Φιλοζωικό Σύλλογο Αιγάλεω "Οι Άγγελοι των Δρόμων" και την φιλοζωική Save the Strays Of Samos.

Και όταν λέμε ότι οι Ημέρες Υιοθεσίας είναι κανονικότατη γιορτή, το εννοούμε: Ο Athens DeeJay 95.2 θα βρίσκεται στα decks με πολλή και ανεβαστική μουσική, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό θα απαντήσει κάθε απορία που μπορεί να έχεις, και η Purina σαν χορηγός θα σε στηρίξει στα πρώτα σου βήματα ως νέος σκυλογονιός, προσφέροντας τροφή Purina® Pro Plan και σνακ οδοντικής υγιεινής Dentalife για τους πρώτους μήνες της υιοθεσίας.

Γιατί, όπως λένε και οι άνθρωποι των Pet City, «ίσως να μην μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν τους, αλλά σίγουρα μαζί μπορούμε να ξαναγράψουμε το μέλλον τους».

Δες λεπτομέρειες εδώ και ραντεβού το Σάββατο στη Γλυφάδα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v