Στο Ertflix βλέπουμε τις καλύτερες ελληνικές μικρού μήκους ταινίες των τελευταίων χρόνων

Με αφορμή τα 25 χρόνια του επιτυχημένου προγράμματος Μικροφίλμ, το Ertflix μόλις απέκτησε ειδική ενότητα με τις καλύτερες μικρού μήκους ταινίες των τελευταίων χρόνων.

Στο Ertflix βλέπουμε τις καλύτερες ελληνικές μικρού μήκους ταινίες των τελευταίων χρόνων

Από το θρυλικό πια Casus Belli του Γιώργου Ζώη μέχρι το ονειρικό Land των Αντζέλικας Λένα και Θεοδώρας Πασκουινέλλι, και από εκεί στην συγκλονιστική Bella της Θέλγιας Πετράκη, με την Έλενα Τοπαλίδου και τον Νίκο Κουρή στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, οι καλύτερες ελληνικές ταινίες μικρού μήκους των τελευταίων 25 χρόνων είναι τώρα συγκεντρωμένες σε μία ειδική ενότητα του Ertflix.

Ταινίες μικρού μήκους Ελλήνων και Ελληνίδων σκηνοθετών που ξεχώρισαν, διακρίθηκαν, αλλά και βραβεύτηκαν σε μεγάλα διεθνή και εγχώρια φεστιβάλ κινηματογράφου απαρτίζουν την ενότητα 25 Χρόνια Μικροφίλμ, που δημιουργήθηκε με αφορμή τα 25 χρόνια (2000-2024) παρουσίας του πετυχημένου προγράμματος «Μικροφίλμ».

Μέσω το προγράμματος «Μικροφίλμ», η ΕΡΤ έχει στόχο την ενίσχυση του ελληνικού κινηματογράφου και των νέων σκηνοθετών. Σκοπός του προγράμματος είναι, πέραν της τηλεοπτικής μετάδοσης των ταινιών, να υποστηρίξει τους νέους σκηνοθέτες να εκφραστούν δημιουργικά μέσα από ταινίες μικρού μήκους και ταυτόχρονα να ενισχύσει τον τομέα των ταινιών μικρού μήκους, με προορισμό την προβολή τους στις κινηματογραφικές αίθουσες και τη συμμετοχή τους σε ελληνικά και ξένα φεστιβάλ κινηματογράφου.

Κάνε κλικ εδώ και καλές προβολές. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v