Σταύρος Σβήγκος: «Όταν ο άντρας κάνει πολύ έρωτα είναι μάγκας, ενώ το κορίτσι η π#$%@&% της γειτονιάς»

 Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε σε διαδικτυακή εκπομπή για την προσωπική του ζωή αλλά και για τις κοινωνικές αντιλήψεις για το σεξ στην Ελλάδα.

Σταύρος Σβήγκος: «Όταν ο άντρας κάνει πολύ έρωτα είναι μάγκας, ενώ το κορίτσι η π#$%@&% της γειτονιάς»

Ο Σταύρος Σβήγκος βρέθηκε καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη, «Sex Podcast» και μίλησε για την καριέρα του, την προσωπική του ζωή αλλά και τις πολιτικές του πεποιθήσεις.

«Είμαι ξεκάθαρα αντιφασίστας, είμαι στην καλή έννοια της αριστεράς γενικότερα στο κεφάλι μου, όχι αυτήν που έχουμε τώρα που λέγεται Αριστερά, ότι λέγεται. Για μένα Αριστερά είναι δικαιοσύνη, ανθρωπιά και ισότητα» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός ενώ πρόσθεσε ότι: «σαφώς έχει να κάνει με παιδεία και εκπαίδευση. Μα, αυτό λείπει και αυτός είναι ο τρόπος που χειραγωγείται η κοινωνία, σε όλες τις χώρες, όχι μόνο εδώ», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο Σ. Σβήγκος αναφέρθηκε και στα ταμπού της σημερινής κοινωνίας γύρω από το σεξ λέγοντας ότι: «το σεξ σήμερα θεωρώ πως πέρα από υπερεκτιμημένο και η συχνότητα του και η ευκολία που είναι από καταπίεση κι από ταμπού. Ακόμα και σήμερα, όταν ένας άντρας κάνει πολύ σεξ είναι μάγκας και όταν το κάνει ένα κορίτσι θεωρείται π#$%@&% της γειτονιάς. Δεν καταλαβαίνω γιατί, την ίδια ευχαρίστηση έχουμε και οι δυο. Σαρκική, συναισθηματική, οτιδήποτε. Σαφώς έχει παραμείνει αυτό το πράγμα σε όλους μας και γι' αυτό υπάρχει μια εμμονή. Και βλέπω τις λίγο πιο νέες γενιές από μένα, εγώ του χρόνου θα είμαι 40, βλέπω τους 30αρηδες και τις 30αρες το μόνο που τους απασχολεί είναι αυτό. Να έχουν μια δουλειά με έναν μισθό ό,τι μπορούν, να γυρίσουν σπίτι και το μόνο που τους απασχολεί είναι ο γκόμενος και η γκόμενα και "κρέμονται" ο ένας πάνω από τον άλλον. Φοβερά εξαρτητικά και με φοβερή παθογένεια όλο αυτό...»,

«Δεν γεννήθηκε, ήταν επί τούτου. Ένα κάλεσμα, για παράδειγμα, για ομαδικό σεξ. Ένιωθα ότι ήταν σαν να μου έλεγαν "έλα να φάμε, να συζητήσουμε, να δώσουμε τα χέρια, εντάξει". Δεν μπορώ έτσι, δεν μου κάνει. Έγινε, παρόλα αυτά, αλλά μέτρια. Έχει συμβεί και πετυχημένα. Δεν είμαι άνθρωπος με ταμπού. Και με το ίδιο φύλο, με άνδρα δεν ήμουν κλειστός, απλώς δεν μου βγαίνει. Δεν έχω νιώσει ποτέ τέτοια ανάγκη», σημείωσε ο ηθοποιός σε άλλο σημείο της εκπομπής.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v