Ποια τραγούδια ακούγαμε στα μπιτσόμπαρα πριν 20 χρόνια

Θυμάσαι τότε το 2004, που κούναγες το κορμάκι σου δίχως αύριο στα μπιτσόμπαρα της χώρας; 20 χρόνια μετά σου στέλνουμε χαιρετίσματα παππού.

Ποια τραγούδια ακούγαμε στα μπιτσόμπαρα πριν 20 χρόνια

Θα αφήσουμε εκτός συζήτησης τη Gen Z και απευθυνόμαστε σε Millenials, Gen X και Boomers που το μακρινό 2004 λύγιζαν και κούναγαν το κορμάκι τους στους ρυθμούς των πιο ανεβαστικών hits της εποχής. Τότε που δεν υπήρχαν google reviews στα μπιτσόμπαρα και το ίντερνετ στα κινητά τηλέφωνα ήταν άγνωστη λέξη. Εμείς ξεψαχνίσαμε τις μουσικές λίστες του 2004 και βρήκαμε τα πιο δημοφιλή τραγούδια που παίζονταν σε όλα τα μπιτσόμπαρα της χώρας 20 χρόνια πριν προς χάριν των αναμνήσεων. Ντάξει είμαστε Gen Z; Εντάξει είμαστε.

Black Eyed Peas- Where is the love?

Fergie αγάπη μου έλα πάρε μας από εδώ και γύρνα μας τότε που γκρουβάραμε με την τραγουδάρα του πιο hot συγκροτήματος των 2000s.

J- Kwon- Tipsy

Στα χρυσά χρόνια της RnB ο J-Kwon είχε κυκλοφορήσει το απόλυτα καγκούρικο έπος Tipsy που χάρισε μπόλικες αποτυχημένες χορευτικές φιγούρες στα ελληνικά μπιτσόμπαρα όταν ο DJ είχε κέφια.

Kelis - Milkshake

Άλλη μια ιέρεια του RnB η Kelis μας χάρισε το απόλυτο χιτάκι εκείνου του καλοκαιριού προκαλώντας ραγδαία αύξηση στις πωλήσεις των σοκολατένιων μιλκσέικ και μπράβο της.

Usher - Yeah! (Official Video) feat. Lil Jon, Ludacris

Κάνε στη μπάντα τώρα γιατί ο dj μιξάρει το Yeah του Usher ώστε να μάθουν όλοι οι ασέβαστοι ότι το 2004 είναι εδώ και στέλνει τα χαιρετίσματά του γατάκια.

Μaroon 5- This Love

Όσοι είχαν καψουρευτεί το σωτήριο έτος 2004 είναι βέβαιο πως το χόρευαν σε κάθε ευκαιρία που τους παρουσιάζονταν 20 χρόνια πριν.

Outkast- Hey Ya

Αν είχες δουλέψει ως dj κι ήθελες να ανάψει το κέφι και τα κορμάκια να κουνηθούν με σκέρτσο, υπήρχε αυτό εδώ το σιγουράκι να σου κάνει τη ζωή εύκολη.

Nelly - My Place feat. Jaheim

Από τις πιο ωραίες τραγουδάρες που έντυσαν τα ξενύχτια μας στα μπιτσόμπαρα του 2004.

JAY-Z - Dirt Off Your Shoulder

Αλητείες τότε γίνονταν πολλές, ακούγοντας όμως Jay Z κάναμε ακόμα περισσότερες.           

Destiny's Child - Lose My Breath

Το Single Ladies των 2000s για να καταλαβαίνουν κι οι νεότεροι.

Ciara - Goodies ft. Petey Pablo 

Αν ψάχνεις μια τραγουδίστρια που απογείωσε τα sexy beats το 2004, τότε επίτρεψέ μας να σου ξανασυστήσουμε την Ciara.

Snoop Dogg - Drop It Like It's Hot (feat. Pharrell Williams)

20 χρόνια πριν γίνει λαμπαδηδρόμος ο Snoop Dogg ζούσε στιγμές απόλυτης δόξας και μπράβο του. Έτσι, να γυρνάει και πάλι το Drop It Like It's Hot.

Eric Prydz – Call On Me

Aν δεν είχες ξεγοφιαστεί στον χορό με το Call on Me μάλλον δεν είχες ψυχούλα.

Beyoncé - Naughty Girl

Tα σέβη μας στη Beyoncé και δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε για αυτήν τη σέξι κομματάρα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v