Πώς προστατεύουμε τα ζωάκια μας τις μέρες του καύσωνα;

Λιώνεις αγκαλιά με τους τριχωτούς σου συγκατοίκους, και ψάχνεις τρόπους να ανακουφιστείτε όλοι από τη ζέστη; Λύσεις υπάρχουν. Και σου τις συγκεντρώσαμε όλες.

Πώς προστατεύουμε τα ζωάκια μας τις μέρες του καύσωνα;

Μην κοιτάς που δεν γκρινιάζουν ασταμάτητα σαν τους συναδέλφους σου στο γραφείο. Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, τα ζωάκια μας ταλαιπωρούνται όπως κι εμείς –ίσως και λίγο περισσότερο, αν λάβουμε υπόψιν τις κατά τα άλλα υπέροχες γούνες τους. Ευτυχώς για όλους μας, λύσεις υπάρχουν, και θα τις βρεις όλες στο Pet City της γειτονιάς σου, ή με ένα κλικ στο eshop τους.

Στρώματα ψύξης για σκύλους και για γάτες
Από 10,90€ εδώ 

Το ήξερες ότι υπάρχουν; Είναι μια μεγαλειώδης ιδέα, που θα δροσίσει το ζωάκι σου χωρίς να γεμίσει τον τόπο νερά. Χάρη στο ειδικό τζελ που περιέχει, ρίχνει τη θερμοκρασία του σώματος του σκύλου ή της γάτας σου, δροσίζοντας και ηρεμώντας τους. Είναι ιδανικό για τις υψηλές θερμοκρασίες και είναι ιδιαίτερα εύχρηστο, αφού έχει επίδραση ψύξης χωρίς να χρειάζεται ψυγείο. Διπλώνει εύκολα και είναι ιδανικό για χρήση τόσο στο σπίτι όσο και στο αυτοκίνητο. Διατίθεται σε 4 μεγέθη για να διαλέξεις το κατάλληλο για το σκύλο ή τη γάτα σου.

Μπαντάνα για τον σκύλο
Από 8€ εδώ 

Και στυλ και άνεση και δροσιά. Αυτή η μπαντάνα είναι ό,τι πρέπει για να κρατήσει τον τετράποδο φίλο σου δροσερό, χωρίς να τον ενοχλεί. Διατίθεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη, για να διαλέξεις ανάλογα με τις διαστάσεις του σκύλου σου και το πόσο άνετη την θέλει.

Πισίνα σκύλου
Από 39,90€ εδώ 

Αν σας αρέσει το τσαλαβούτηγμα αλλά η θάλασσα σας πέφτει μακριά, γιατί να μην βάλεις μια μίνι πισίνα στο μπαλκόνι; Η πισίνα splash & fun dog είναι δροσερή και κατάλληλη για διασκέδαση στις ζεστές μέρες, κατασκευασμένη από εξαιρετικά σκληρό PVC. Αναδιπλώνεται εντελώς για εύκολη αποθήκευση, ενώ αδειάζει και γεμίζει πανεύκολα. Ο αντιολισθητικός πυθμένας της εγγυάται ασφαλές και άνετο παιχνίδι. Τη βρίσκεις και αυτή σε τρία διαφορετικά μεγέθη.

Ποτίστρα-σιντριβάνι για έξτρα ενυδάτωση
Από 45€ εδώ 

Έχεις παρατηρήσει ότι οι σκύλοι και οι γάτες μας πίνουν σημαντικά λιγότερο νερό από τα μπολ τους το καλοκαίρι; Αυτό συμβαίνει επειδή το νερό ζεσταίνεται γρήγορα, και δεν μοιάζει το ίδιο δελεαστικό. Η λύση λέγεται οικιακό σιντριβανάκι, με συνεχή ροή νερού και ενσωματωμένο σύστημα φιλτραρίσματος τριών στρωμάτων που διασφαλίζει ότι το νερό είναι πάντα φρέσκο και χωρίς μυρωδιές. Η εξαιρετικά αθόρυβη αντλία αντλεί συνεχώς και οι ισχυρές βεντούζες το κρατούν σταθερά στερεωμένο στη βάση. Το φως φωτίζει τη στάθμη του νερού, ώστε να βλέπεις πότε είναι ώρα να ξαναγεμίσεις, ενώ έχει και φωτάκι που αλλάζει από μπλε σε κόκκινο ως οπτική υπενθύμιση για αναπλήρωση. Το φίλτρο του διαρκεί έως και 4-6 εβδομάδες συνεχούς χρήσης. Λειτουργεί με καλώδιο USB μήκους 1.6m, που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Ice Ball παιχνίδι για σκύλους
3,90€ εδώ 

Και διασκέδαση και δροσιά. Αυτό το τέλειο παιχνίδι είναι ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι, καθώς διατηρείται δροσερό για ώρες. Το βυθίζεις στο νερό, και μόλις απορροφήσει αρκετή ποσότητα το βάζεις στην κατάψυξη. Αφότου καταψυχθεί παραμένει δροσερό ολόκληρες ώρες. Το παγωμένο τζελ στο εσωτερικό διατηρεί την χαμηλή θερμοκρασία του παιχνιδιού, κρατώντας τα σκυλιά δροσερά και ικανοποιημένα.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v