Ευκολότερη η απόκτηση του ανανεωμένου Mazda 2 Hybrid

Η Μazda ρίχνει το επιτόκιο στο ανανεωμένο 2 Hybrid προσπαθώντας να αυξήσει τις πωλήσεις ενός από τα πλέον οικονομικά αυτοκίνητα της κατηγορίας του.

Ευκολότερη η απόκτηση του ανανεωμένου Mazda 2 Hybrid

Η Mazda στη προσπάθεια της να ενισχύσει τον όγκο των πωλήσεων του ανανεωμένου μοντέλου 2 Hybrid, καθιέρωσε νέο χαμηλότερο επιτόκιο 4,9%.

Έτσι η απόκτηση του πιο μικρού μοντέλου της ευρωπαϊκής γκάμας της ιαπωνικής φίρμας είναι ευκολότερη καθώς μειώνεται η οικονομική επιβάρυνση στη περίπτωση που αποκτηθεί με χρηματοδότηση. Ο τιμοκατάλογος του ανανεωμένου Mazda 2 Hybrid ξεκινά από τα 20.923 ευρώ(Mazda2 Hybrid 1.5 116 ίπποι Prime-Line).

Οικονομική λειτουργία

Με την ενσωμάτωση της αυτοφορτιζόμενης τεχνολογίας του υβριδικού συστήματος μετάδοσης κίνησης στη γκάμα των μοντέλων της Mazda, το ανανεωμένο 2 Hybrid είναι ένα από τα πιο οικονομικά αυτοκίνητα της κατηγορίας του. 

Η υβριδική τεχνολογία του νέου Mazda 2 Hybrid εναλλάσσεται ομαλά μεταξύ ηλεκτρικής και βενζινοκίνητης λειτουργίας, προσφέροντας οδηγική ευχαρίστηση. 

Παρέχει υψηλή αποδοτικότητα καυσίμου (εργοστασιακή μέτρηση 3,8-4,3 λίτρα/100 χλμ.) και μειωμένες εκπομπές ρύπων CO2 (87-97 γραμ. CO2/χλμ.). Παράλληλα επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε 9,7΄΄ και φτάνει σε τελική ταχύτητα τα 175 χλμ./ώρα.

Το DNA της Mazda

Διατηρώντας τον χαρακτηριστικό εμπρός προφυλακτήρα που εκφράζει το DNA της Mazda, καθώς και το πίσω διακοσμητικό στο χρώμα του αμαξώματος και τους μαύρους εξωτερικούς καθρέπτες σε όλες τις εκδόσεις, ενισχύει την έννοια της αισθητικής και της κομψότητας. Η μοντέρνα και λιτή εμφάνιση του αυτοκινήτου αντικατοπτρίζει την αποφασιστικότητα της Mazda να δημιουργεί οχήματα που, εκτός από την οικολογική φιλικότητα, προσφέρουν και εντυπωσιακή εμφάνιση. 

Αμεσότερη πληροφόρηση

Έχει αναβαθμισμένο πίνακα οργάνων και οθόνη πολυμέσων που προσφέρουν αμεσότερη πληροφόρηση στον οδηγό και ανώτερο επίπεδο ποιότητας. Επιπλέον, το νέο προηγμένο πακέτο ασφαλείας προσφέρει ακόμη υψηλότερα ποσοστά ασφάλειας.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v