Τα οργανωμένα κάμπινγκ της Αργολίδας είναι η λύση στα προβλήματά σου

Δεν φτάνουν τα λεφτά για δωμάτιο, και η βενζίνη για μεγάλες αποστάσεις; Τα κάμπινγκ της Αργολίδας είναι δίπλα μας, είναι υπέροχα και σούπερ οικονομικά.

Τα οργανωμένα κάμπινγκ της Αργολίδας είναι η λύση στα προβλήματά σου

Ξέχνα τις αηδίες περί staycation, και έλα να σου πούμε πόσο οικονομικές μπορούν να σου βγουν μερικές μέρες διακοπών σε ένα από τα ωραιότατα, πεντακάθαρα οργανωμένα κάμπινγκ της Αργολίδας, που βρίσκονται όλα τους πάνω σε παραλίες με ωραία νερά και δεν απέχουν παραπάνω από ένα δίωρο από την Αθήνα (που σημαίνει, γύρω στα 60€ βενζίνες και διόδια πήγαινε-έλα, διά όσα άτομα είστε στο αυτοκίνητο).

Τρίτων ΙΙ
Στο Δρέπανο, χάρτης εδώ 

Ίσως το δημοφιλέστερο της περιοχής, αγαπημένο των social media πρωτίστως για τις σούπερ φωτογενείς ξύλινες καλύβες του με την ψάθινη οροφή, το Τρίτων ΙΙ είναι ένα άψογα οργανωμένο κάμπινγκ με άφθονες σκιές, χαμηλές τιμές, και πολύ καλό φαγητό στο ταβερνάκι του. Βρίσκεται, δε, ακριβώς απέναντι από την παραλία της Πλάκας, στο Δρέπανο, που έχει κρυστάλλινα νερά και ψιλό βοτσαλάκι. Οι τιμές για δύο άτομα, σκηνή και πρόσβαση σε ρεύμα είναι 27€ το σύνολο, ενώ αν προτιμάς οι τροπικές καλύβες κοστίζουν 60€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα –το ίδιο και τα πλήρως εξοπλισμένα τροχόσπιτα που μπορείς να νοικιάσεις για να μείνεις. Αναλυτικός τιμοκατάλογος εδώ.

Κάμπινγκ Λεύκα
Στο Βιβάρι, χάρτης εδώ 

Ένα χιλιόμετρο έξω από το χωριουδάκι που λέγεται Βιβάρι, η Λεύκα βρίσκεται πάνω σε μια απάνεμη παραλία με ψιλό βοτσαλάκι, και έχει θέσεις αμφιθεατρικές, που σημαίνει πως όπου και να στήσεις θα έχεις θέα στη θάλασσα. Είναι ένα από τα πιο όμορφα κάμπινγκ της περιοχής, άνετο και πεντακάθαρο, με μεγάλο βαθμό ιδιωτικότητας χάρη στη διάταξή του, και θέα σε ένα φαντασμαγορικό ηλιοβασίλεμα. Όπως πιθανότατα μαντεύεις από αυτό το τελευταίο, ο προσανατολισμός της είναι δυτικός, πράγμα που εγγυάται ωραίο ύπνο τα πρωινά στις –ούτως ή άλλως άφθονες– σκιές της. Για δύο άτομα, σκηνή και ρεύμα θα χρειαστείς Ιούλιο και Αύγουστο από 28€ έως 30€, ανάλογα την θέση που θα διαλέξεις να στήσεις. Αναλυτικές τιμές εδώ.

Καστράκι Κάμπινγκ
Στο Καστράκι της Ασίνης, χάρτης εδώ 

Στα πόδια του λόφου της Αρχαίας Ασίνης, που είναι ένας σούπερ ενδιαφέρον αρχαιολογικός χώρος, το κάμπινγκ βρίσκεται ακριβώς πάνω στην ομώνυμη παραλία Καστράκι, που έχει ωραία, καθαρά νερά, αφράτη άμμο σε μιξ με βοτσαλάκι και σκιά από πεύκα στο πίσω μέρος της. Πεύκα σκιάζουν ονειρικά και τις θέσεις των σκηνών μέσα στο κάμπινγκ, που είναι άψογα οργανωμένο, πολύ καθαρό, και σε απόσταση «βγαίνω από τη σκηνή, κάνω πέντε βήματα και βουτάω στην παραλία». Η τιμή για δύο άτομα, σκηνή και πρόσβαση σε ρεύμα βγαίνει τον Αύγουστο 32,50€, μετά τις 26/8 και πριν τις 25 Ιουλίου 29,50€. Αναλυτικός τιμοκατάλογος εδώ.

Xeni Camp Retreat
Στο Τολό, χάρτης εδώ 

Δυο βήματα από τον αρχαιολογικό χώρο της Ασίνης, 10 λεπτά με τα πόδια από τη μεγάλη αμμουδιά του Τολού και 3 λεπτά από την μικρή βοτσαλωτή παραλιούλα με τα κρυστάλλινα νερά στο Καστράκι, αυτό εδώ είναι ένα από τα καλύτερα βαθμολογημένα κάμπινγκ της περιοχής, κι αυτό λέει πολλά για την καθαριότητα, τις παροχές και την άψογη φυσική σκιά του. Έχει και έτοιμες στημένες σκηνές, με στοιχεία (αλλά όχι και τιμές) glamping που βλέπεις παντού τελευταία, και περιγράφει τον συνδυασμό του κάμπινγκ με ανέσεις και παροχές. Για δύο άτομα με δική σας σκηνή και πρόσβαση σε ρεύμα, η τιμή Ιούλιο και Αύγουστο είναι μόλις 20€, ενώ για να νοικιάσετε έτοιμη στημένη σκηνή για 2 έως 4 άτομα θα δώσετε 35€. Αναλυτικός τιμοκατάλογος εδώ

Κάμπινγκ Μπέκας
Στην Παλιά Επίδαυρο, χάρτης εδώ 

Δημοφιλές στους κύκλους των θεατρόφιλων που βαριούνται να οδηγούν βραδιάτικα για να γυρίσουν από το αρχαίο θέατρο, αλλά δεν τους βγαίνει και το μπάτζετ για δωμάτιο, το κάμπινγκ Μπέκας βρίσκεται επάνω στη συμπαθητική παραλία της Επιδαύρου που λέγεται Γιαλάσι, και έχει αμμουδιά ανακατεμένη με βοτσαλάκι. Είναι πολύ καθαρό, έχει άφθονη σκιά σε όλες τις θέσεις, και βρίσκεται σε απόσταση περπατήματος από την θρυλική υπαίθρια ντίσκο Καπάκι της Παλιάς Επιδαύρου. Οι τιμές για δύο άτομα, σκηνή και ρεύμα Ιούλιο και Αύγουστο δεν ξεπερνούν τα 23,50€ με 25€, ανάλογα το μέγεθος της σκηνής. Αναλυτικός τιμοκατάλογος εδώ

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v