Τέλεια σπιτάκια στο βουνό για πραγματική δροσιά

Αν αναζητάς την αληθινή δροσιά στις διακοπές σου, στα βουνά θα τη βρεις. Κι έχουμε τέλεια σπιτάκια που δεν κοστίζουν ακριβά για να την χαρείς.

Τέλεια σπιτάκια στο βουνό για πραγματική δροσιά

Μπορεί τα καλοκαίρια να τα έχουμε συνδέσει με παραλίες, όμως η πραγματική δροσιά βρίσκεται στα βουνά. Και να σου πούμε και κάτι; Στην Ελλάδα είμαστε, όποια κορυφογραμμή και αν πας να πιάσεις, πουθενά δεν θα είσαι περισσότερο από μία ώρα μακριά από κάποια παραλία. Άσε που και εντυπωσιακότερη φύση θα δεις, και πολύ λιγότερα για την διαμονή σου θα πληρώσεις. Για του λόγου το αληθές, σου συγκεντρώσαμε μερικά φανταστικά σπιτάκια στο βουνό που δεν θα σου κοστίσουν ακριβά φέτος το καλοκαίρι.

Το Anastazia's Little House στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας είναι ένα πανέμορφο, άρτια εξοπλισμένο σπιτάκι που δεν θα σου κοστίσει περισσότερα από 71€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα με πρωινό. 

Στην Καστάνιτσα, ένα από τα ωραιότερα χωριά του Πάρνωνα, το Fani's house είναι ένα παραδοσιακό λιθόχτιστο σπιτάκι για το οποίο θα χρειαστείς μόλις 46€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα, ή 56€ για τέσσερα. 

Στην ίδια ορεινή γειτονιά, αλλά στον Πραστό αυτή την φορά, το Zakouta House φιλοξενεί έως και επτά άτομα με 56€ ανά διανυκτέρευση. Είναι ένα σπιτάκι λιτό αλλά φροντισμένο, και σαφώς από τα καλύτερα deal που θα βρεις για Ιούλιο και Αύγουστο. 

Στον Άγιο Λαυρέντιο, ένα από τα πιο όμορφα χωριά του Πηλίου, το San Lorenzo Cottage μας φιλοξενεί σε έναν κουκλίστικο χώρο όπου κυριαρχούν η πέτρα και το ξύλο. Η δε τιμή του ξεκινά από 66€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα. 

Στην Αργαλαστή, εκτός πηλιορείτικης πεπατημένης αλλά και πάλι μέσα σε ένα μαγικό τοπίο του βουνού των Κενταύρων, το Feli's country house είναι ένα απλό, όμορφο σπιτάκι που ξεκινά από 62€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα. 

Στην αρχοντική Βυζίτσα, το Pelion house with stunning view απολαμβάνει πανοραμική θέα στην θάλασσα, και έχει και σούπερ τιμές: από 60€ για δύο άτομα ανά βραδιά. 

Στο μαγικό Λιτόχωρο, ψηλά πάνω στις πλαγιές του Ολύμπου, το Olympus Touch είναι μια διώροφη μεζονέτα με σοφίτα που μοιάζει να αγγίζει το βουνό των θεών, και κοστίζει 83€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα. 

Στο Μεσοβούνι στα Ζαγοροχώρια, όχι μακριά από την Κλειδωνιά από την οποία ξεκινούν οι περισσότερες δραστηριότητες στον Βοϊδομάτη, η Στέρνα είναι ένα παραδοσιακό πέτρινο σπιτάκι, όλο δικό σου με 81€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα. 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v