Ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ο Ρέμος

«Δεν έχω φοροδιαφύγει, δεν με κάλεσαν ποτέ για εξηγήσεις» δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής μέσω των δικηγόρων του μετά τη δέσμευση της περιουσίας του.

Ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ο Ρέμος

Ο Αντώνης Ρέμος ελέγχεται για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος με την Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εγκληματικής Περιουσίας να προχωρά στη δέσμευση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσία του.

Ο γνωστός τραγουδιστής τοποθετήθηκε επί του θέματος μέσω των δικηγόρων του, Στάθη Μπακάλη και Μιχάλη Δημητρακόπουλου, τονίζοντας ότι: «με λύπη και εύλογη απορία πληροφορήθηκα ότι η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εγκληματικής Περιουσίας δέσμευσε κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία μου, επειδή ενδεχομένως έχω διαπράξει το αδίκημα της φοροδιαφυγής.

Η λύπη μου είναι απόρροια ότι διαρρέεται παρανόμως στα Μέσα Ενημέρωσης μια απόρρητη δικονομική διαδικασία, και έτσι με εκθέτουν, η δε απορία μου συνίσταται στο ότι ποτέ δεν κλήθηκα από την άνω Αρχή να δώσω εξηγήσεις και να προσκομίσω στοιχεία, που θα αποδείκνυαν ότι δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή. Με προσμονή περιμένω άμεσα να λάβω κλήση για να πληροφορηθώ τί μου αποδίδεται, ώστε να αποτινάξω οποιαδήποτε μομφή σε βάρος μου».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πληροφορίες από σχετικά τηλεοπτικά και διαδικτυακά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο διάσημος τραγουδιστής δηλώνει ετήσιο εισόδημα περίπου 50.000 ευρώ, τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να κινήσουν τις υποψίες των αρμόδιων φορολογικών αρχών λόγω της δημοφιλίας του Αντώνη Ρέμου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v