Αυτό είναι το πιο μικρό ηλεκτρικό της Hyundai

Το νέο ηλεκτρικό όχημα της εταιρείας διαθέτει μεγάλη αυτονομία, μοναδικό στιλ και τεχνολογίες αιχμής.

Αυτό είναι το πιο μικρό ηλεκτρικό της Hyundai

Η Hyundai αποκάλυψε το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο Inster. Το νέο ηλεκτρικό (EV) όχημα της κατηγορίας Α προσφέρει κορυφαία αυτονομία στην κατηγορία του, προηγμένη συνδεσιμότητα, ευελιξία, τεχνολογίες αιχμής και μοναδική σχεδίαση.

Η τολμηρή σχεδίαση του συνδυάζει μια φουτουριστική, καινοτόμο σχεδίαση με ένα ευρύχωρο εσωτερικό σε ένα μικρό αμάξωμα. Παράλληλα ένα πακέτο προηγμένων τεχνολογιών συμβάλλει στην ασφαλή και εκλεπτυσμένη οδήγηση του προσφέροντας επίσης εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση και κορυφαία αυτονομία (AER) στην κατηγορία του, έως και 355 χλμ.

Είναι φιλικό προς το περιβάλλον και παράλληλα διαθέτει ευέλικτη οδηγική δυναμική και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα. Η συμπαγής τοποθέτηση του παρέχει αυξημένη απόδοση σε σύγκριση με μεγαλύτερα μοντέλα.

Βασισμένο στη σχεδιαστική κληρονομιά του βενζινοκίνητου Casper που κυκλοφόρησε μόνο στην Κορέα που παρουσιάστηκε το 2021, η στιλιστική εξέλιξη στηρίζεται σε ένα εκτεταμένο αμάξωμα και μεταξόνιο για να προσφέρει μεγαλύτερο εσωτερικό χώρο και στιβαρή παρουσία στο δρόμο.

Με τις διευρυμένες διαστάσεις του, τοποθετείται ακριβώς ανάμεσα στα παραδοσιακά αυτοκίνητα πόλης της κατηγορίας Α και τα μεγαλύτερα μοντέλα της κατηγορίας Β προσφέροντας την ευελιξία και την ευκολία χρήσης που περιμένουν οι αγοραστές με ενισχυμένη πρακτικότητα και ευελιξία χάρη στο πιο ευρύχωρο εσωτερικό και τη βελτιωμένη χωρητικότητα αποσκευών. Σε σύγκριση με μεγαλύτερα μοντέλα της παραπάνω κατηγορίας, οι συμπαγείς διαστάσεις του το καθιστούν ιδανικό για οδήγηση στην πόλη και ενισχύουν την άνεση κατά το παρκάρισμα.

Στο εσωτερικό, παρέχει προηγμένες τεχνολογίες και άνεση, χάρη σε ένα μοντέρνο high tech ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών, μια οθόνη αφής infotainment με πλοήγηση 10,25 ιντσών και μια βάση ασύρματης φόρτισης που αποτελεί μέρος μιας συμπαγούς κεντρικής κονσόλας σχεδιασμένης να δημιουργεί μεγαλύτερη αίσθηση άνεσης και ευρυχωρίας.

Το θέμα των pixels επαναλαμβάνεται στο εσωτερικό, με τα γραφικά στο τιμόνι να ενισχύουν ακόμη περισσότερο την εικόνα υψηλής τεχνολογίας του αυτοκινήτου. Η εσωτερική σχεδίαση διαθέτει επίσης προσαρμόσιμες επιλογές επένδυσης της πόρτας για τους πελάτες που επιθυμούν να εξατομικεύσουν περαιτέρω το όχημά τους.

Το σύγχρονο και υψηλής τεχνολογίας εσωτερικό προσφέρει ευελιξία και ευρυχωρία, με τα καθίσματα της μπροστινής σειράς να παρέχουν πολύ εύκολη πρόσβαση. Όλα τα καθίσματα μπορούν να αναδιπλωθούν – συμπεριλαμβανομένου του καθίσματος του οδηγού – για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία. Τα καθίσματα της δεύτερης σειράς αναδιπλώνονται σε ποσοστό 50/50 και είναι συρόμενα και ανακλινόμενα.

Τόσο στο εξωτερικό όσο και το εσωτερικό χρησιμοποιούνται βιώσιμα υλικά. Το εξωτερικό διαθέτει μαύρη γυαλιστερή ανακυκλωμένη βαφή, η οποία αντικαθιστά τη μαύρη χρωστική ουσία που χρησιμοποιείται παραδοσιακά στη μαύρη βαφή με ένα χρώμα από ανακυκλωμένα απόβλητα ελαστικά. Στο εσωτερικό χρησιμοποιούνται ανακυκλωμένα υλικά πολυαιθυλενίου (PET) από μπουκάλια και βιο-πολυπροπυλενίου που εξάγεται από ζαχαροκάλαμο.

Υπερέχει για την ταχύτητα φόρτισης DC και τη μέγιστη αυτονομία του, επιτρέποντας στους πελάτες να αφιερώνουν λιγότερο χρόνο στη φόρτιση, να ταξιδεύουν περισσότερο και να εκμεταλλεύονται πλήρως την ενέργεια που έχουν στη διάθεσή τους.

Εξοπλισμένο με μπαταρία 42 kWh στη βασική του έκδοση, το διατίθεται παράλληλα και με μπαταρία 49 kWh. Και οι δύο εκδόσεις τροφοδοτούνται με κινητήρα που αποδίδει 97 ίππους στη βασική του έκδοση και 115 ιππους στην έκδοση με τη μεγαλύτερη μπαταρία. Και οι δύο εκδόσεις προσφέρουν ροπή 147 Nm.

Το Hyundai Inster θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Κορέας αυτό το καλοκαίρι και αργότερα θα ακολουθήσει το λανσάρισμά του στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία-Ειρηνικό.

 

Μια πρόσθετη έκδοση, που θα ονομάζεται Inster Cross , θα ενταχθεί στην γκάμα στο μέλλον, με διαφοροποιημένη εξωτερική σχεδίαση.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v