Το Cape Sounio στη νέα του εποχή ομορφαίνει κι άλλο την Αθηναϊκή Ριβιέρα

To εμβληματικό Resort της Grecotel στο ομορφότερο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, μας υποδέχεται ανανεωμένο.

Το Cape Sounio στη νέα του εποχή ομορφαίνει κι άλλο την Αθηναϊκή Ριβιέρα

Στο ωραιότερο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το εμβληματικό, πλήρως ανακαινισμένο Cape Sounio της Grecotel ακτινοβολεί περισσότερο από ποτέ με την καθηλωτική, ανεμπόδιστη θέα στο Ναό του Ποσειδώνα και την αισθητική μεταμόρφωση των χώρων του.

Ειδυλλιακό καταφύγιο πολυτέλειας και χαλάρωσης σε ένα σκηνικό απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, το Cape Sounio μας μεταφέρει σε ένα προορισμό διακοπών μακριά από τους καταιγιστικούς ρυθμούς της πόλης.

Με απόλυτο σεβασμό στη φύση και στον αρχαιολογικό χώρο που το περιβάλλει, και με έμπνευση από τους μύθους, την ιστορική κληρονομιά και τη μαγευτική ενέργεια του τοπίου, επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της αυθεντικής φιλοξενίας με εκλεπτυσμένη ποιότητα, κοσμοπολίτικη ευδαιμονία και μοναδική γαλήνη.

Τα αμφιθεατρικά χτισμένα bungalows, οι σουίτες και οι βίλες με τις ιδιωτικές πισίνες, απόλυτα εναρμονισμένα με το παρθένο πευκοδάσος και την εντυπωσιακή θέα στο Ναό και στον κόλπο του Σουνίου, χαρακτηρίζονται από αιθέρια αισθητική, γήινες πινελιές και όλες τις λεπτομέρειες design που κάνουν τη διαφορά.

Η ζωή στο Cape Sounio ξετυλίγεται στους ανέμελους ρυθμούς δίπλα από τη θάλασσα, με τους εσωτερικούς χώρους λουσμένους στο φως να συνδέονται απρόσκοπτα με τη φύση και τους πανέμορφους κήπους να προσφέρουν ελευθερία και άνεση.

Η παραλία του Cape Sounio προσκαλεί τον επισκέπτη να κολυμπήσει σε κρυστάλλινα νερά και να θαυμάσει τον ανέπαφο βυθό. Στα 5 εστιατόρια του Resort η γαστρονομία είναι ένα κεφάλαιο μόνη της. Στο The Restaurant, στην επιβλητική βεράντα του ξενοδοχείου με φόντο τον υπέροχα φωτισμένο Ναό, ο executive chef Σάκης Τζανέτος έχει επιμεληθεί ένα Μεσογειακό μενού με υψηλή τεχνική και δημιουργική διάθεση. Στο Yali, η εμπειρία dining δίπλα στη θάλασσα περιλαμβάνει κορυφαίες πρώτες ύλες κι ευφάνταστα wine pairings.



Ταυτισμένο με την πιο διάσημη Πανσέληνο στην υφήλιο, αλλά και με τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα με φόντο τον Ναό του Ποσειδώνα, το Cape Sounio φροντίζει να δημιουργεί μια ιεροτελεστία με εκλεκτές γεύσεις και signature cocktails που αντανακλούν τη μαγεία της θέας και του τόπου.

Το Ploε Spa είναι το απόλυτο σημείο πνευματικότητας και ευεξίας μέσα στο πευκοδάσος. Παρέχει πρωτοποριακές θεματικές θεραπείες με προϊόντα Dr. Barbara Sturm και προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για yoga και fitness με την αναζωγονητική σχέση με τη φύση.

Για τους μικρούς επισκέπτες, υπάρχουν συναρπαστικές δραστηριότητες, ένας χώρος αφιερωμένος στη δημιουργική απασχόληση, καθώς και μια αποκλειστική kids' pool για μικρές ηλικίες.

Το Cape Sounio έχει επίσης επιμεληθεί ξεχωριστές εμπειρίες για τους επισκέπτες του, από εξορμήσεις στη φύση, αθλήματα και θαλάσσιες εξερευνήσεις, όπως snorkeling και kayaking με φόντο τον Ναό του Ποσειδώνα, και προσωποποιημένα experiences ανάλογα με τις επιθυμίες κάθε επισκέπτη.

Το πνεύμα της εγκάρδιας φιλοξενίας, το εξαιρετικό service και η υπογραφή ποιότητας Grecotel, του κορυφαίου ξενοδοχειακού Ομίλου στην Ελλάδα, μαζί με την απαράμιλλη αρχιτεκτονική, την εντυπωσιακή αισθητική και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες συνιστούν ένα μοναδικό Resort - Retreat. Το Cape Sounio μας προσκαλεί να ζήσουμε την απόλυτη χαλάρωση και πολυτέλεια στο ακρωτήρι του μύθου, με το Αιγαίο να απλώνεται μπροστά μας.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v