Τάπερ που τα σπάνε για γεύματα στο… τρέχα

Θες ένα τάπερ για να πάρεις το φαγάκι σου στο γραφείο ή να το φας όσο είσαι εν κινήσει; Σου έχουμε τις καλύτερες επιλογές.

Τάπερ που τα σπάνε για γεύματα στο… τρέχα

Τα γεύματα στο γραφείο ή ακόμα και στο αυτοκίνητο είναι- δυστυχώς- η σύγχρονη πραγματικότητα και τα τάπερ αποτελούν την μοναδική λύση για να τα καταναλώσουμε με ευκολία.

Είτε θες κάτι που να ζεσταίνει το φαγάκι σου, είτε να το κρατάει στη σωστή θερμοκρασία ή ακόμα και κάτι πιο απλό, ίσα ίσα για να το μεταφέρεις και να το ζεστάνεις, παρακάτω σου έχουμε μερικές από τις καλύτερες επιλογές.

Glasslock Δοχείο Φαγητού Γυάλινο Πράσινο 1900ml

11€ από εδώ

Το δοχείο φαγητού της Glasslock είναι κατασκευασμένο από γυαλί, ένα υλικό που το κάνει ασφαλές για το φούρνο μικροκυμάτων, αλλά και για ηλεκτρικό φούρνο μέχρι 120 ºC (χωρίς το καπάκι).

Beper Ηλεκτρικό Δοχείο Φαγητού Πλαστικό Κόκκινο 1100ml

15€ από εδώ 

Θερμαινόμενο δοχείο φαγητού ιδανικό για το γραφείο, την εκδρομή και την δουλειά για να παίρνεις όπου θες το φαγητό σου και να το απολαμβάνεις ζεστό.

Ecolife Inox Ασημί 1000ml

14€ από εδώ 

Είναι κατασκευασμένο από inox, ένα υλικό που το κάνει ελαφρύ, εύκολο στη μεταφορά και ανθεκτικό, δεν κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων, είναι όμως κατάλληλο για ζέσταμα του φαγητού σε συμβατικό φούρνο. Διαθέτει κλιπ κλεισίματος για μεγαλύτερη στεγανότητα και έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.

Legami Milano Lunch Box Travel Πλαστικό Πράσινο 350ml

12€ από εδώ 

Μικρό και εύχρηστο Lunch Box​ με δύο διαφορετικά επίπεδα για φαγητό. Περιέχει κουτάλι, πιρούνι, μαχαίρι σε ειδική θήκη, ενώ είναι κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων έως 600w και 15λεπτά μέγιστο.

Unold Ηλεκτρικό Δοχείο Φαγητού Πλαστικό Μαύρο

27€ από εδώ 

Θερμαινόμενο δοχείο φαγητού χωρητικότητας 1500ml, το οποίο διαθέτει μαχαιροπίρουνα και ξεχωριστές θέσεις για διαχώριση των γευμάτων. Όταν το φαγητό είναι ζεστό, ενεργοποιείται η λυχνία ένδειξης.

Chilly's Θερμός Inox Pastel Green 500ml

27€ από εδώ 

Ιδανικό για σούπα, χυλό, φρούτα, σαλάτα και σνακ, διαθέτει διπλό τοίχωμα κενού αέρος, βιδωτό καπάκι με αεροστεγές κλείσιμο και μεταφέρεται μέσα σε σακίδιο  χωρίς να υπάρχει φόβος διαρροών. Είναι επίσης BPA Free (xωρίς την βλαβερή ουσία Δισφαινόλη Α).

Must Δοχείο Φαγητού 1100ml

6€ από εδώ 

Φαγητοδοχείο BRA Free με κουτάλι και πιρούνι. Ξεχωρίζει για το ανθεκτικό υλικό κατασκευής και το αεροστεγές κλείσιμο, που διατηρεί το φαγητό φρέσκο, γευστικό κι ασφαλές στο γραφείο, τη δουλειά, τις εκδρομές και τα ταξίδια.

Bormioli Rocco Gelo Γυάλινο Κόκκινο 3τμχ

8€ από εδώ 

Απλό και εύχρηστο σετ 3 γυάλινων δοχείων φαγητού, τα οποία είναι κατάλληλα για χρήση σε ψύξη από -20°C και σε φούρνο μικροκυμάτων έως +70°C. Κατάλληλα επίσης για χρήση σε πλυντήριο πιάτων.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v