Διαγωνισμός Παραμυθιού Χρυσές Μέλισσες

Μέχρι και τις 31 Αυγούστου

Διαγωνισμός Παραμυθιού  Χρυσές Μέλισσες

O εκδότης Γιώργος Λεμπέσης μιλά στο in2life για τον διαγωνισμό παραμυθιού Χρυσές Μέλισσες

Πείτε μας λίγα λόγια για το διαγωνισμό Χρυσές Μέλισσες. Γιατί να δηλώσει κάποιος συμμετοχή;

Ο Διαγωνισμός Παραμυθιού "Χρυσές Μέλισσες" δημιουργήθηκε για να προσφέρει την ευκαιρία σε όσους αγαπούν τη συγγραφή, να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να εκφράσουν τη δημιουργικότητα και την έμπνευσή τους μέσα από το παραμύθι.

Μέσω της συμμετοχής στο διαγωνισμό προσφέρεται η ευκαιρία να γνωρίσει ο κάθε ενδιαφερόμενος τον συναρπαστικό κόσμο των εκδόσεων και της λογοτεχνίας και ταυτόχρονα να επωφεληθεί από χρηματικά έπαθλα και άλλα οφέλη. Να σημειωθεί ότι ως διοργάνωση κάνουμε τους συμμετέχοντες κοινωνούς της συνεισφοράς στον συνάνθρωπο, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον οργανισμό "Μαζί για το Παιδί". 

Σε ποιους απευθύνεται ο Διαγωνισμός Παραμυθιού “Χρυσές Μέλισσες”; Τι θα λέγατε σε όσους σκέφτονται να δηλώσουν συμμετοχή ; 

Ο Διαγωνισμός Παραμυθιού "Χρυσές Μέλισσες" απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες συγγραφείς αλλά και σε όσους αναζητούν την ευκαιρία να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο της συγγραφής. Η συμμετοχή είναι ανοικτή τόσο σε ενήλικες, οι οποίοι θα έχουν ελεύθερη επιλογή θέματος, όσο και σε παιδιά και εφήβους ηλικίας 8 έως 17 ετών, με θέμα το: "Περιβάλλον – Επικονίαση – Μέλισσα".

Σε όσους διερευνούν ακόμα τη συμμετοχή τους, θα έλεγα ότι όλοι μπορούν να γράψουν ένα παραμύθι! Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός σε όλους, είτε είναι έμπειροι συγγραφείς είτε όχι, και απευθύνεται στους μόνιμους κατοίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Προσκαλούμε και ενθαρρύνουμε λοιπόν όλους όσοι αισθάνονται την ανάγκη της έκφρασης να καταθέσουν το δικό τους μοναδικό έργο μέχρι και τις 31 Αυγούστου.  

Πείτε μας λίγα λόγια για την κριτική επιτροπή. Πως διασφαλίζεται η αντικειμενικότητα των αποτελεσμάτων;   

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από 7 Μέλη, που είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου της συγγραφής και των εκδόσεων. Πιστεύουμε στην εμπειρία και στις γνώσεις τους που θα λειτουργήσουν καταλυτικά στην ανάδειξη των καλύτερων συγγραφικών προσπαθειών μικρών και μεγάλων. 

Η αντικειμενικότητα των αποτελεσμάτων διασφαλίζεται μέσω της ανωνυμίας των κειμένων που αξιολογεί η κριτική επιτροπή. Αυτό εξασφαλίζει ότι η εκτίμηση των κειμένων γίνεται μόνο με βάση το περιεχόμενό τους χωρίς να υπάρχουν επιρροές από την ταυτότητα του συγγραφέα. Έτσι, η διαδικασία αξιολόγησης είναι δίκαιη και αντικειμενική, προσφέροντας ισότιμες ευκαιρίες σε όλους τους συμμετέχοντες.

O εκδότης Γιώργος Λεμπέσης

Τι γίνεται με τα πνευματικά δικαιώματα του έργου;  

Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου ανήκουν αποκλειστικά στο δημιουργό. Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι τα κείμενα δεν θα δημοσιεύονται στο διαδίκτυο ή αλλού χωρίς την άδεια του συγγραφέα, προστατεύοντας έτσι την ακεραιότητα και την ιδιωτικότητά τους.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v