Έδωσε 14.000 δολάρια για να γίνει κόλεϊ αλλά τώρα σκέφτεται να μεταμορφωθεί σε πάντα

Ένας Ιάπωνας που ξόδεψε πάνω από 14.000 δολάρια για μια στολή κόλεϊ, λέει τώρα ότι ελπίζει να εκπληρώσει το «όνειρό» του και να μετατραπεί σε διαφορετικό ζώο.

Έδωσε 14.000 δολάρια για να γίνει κόλεϊ αλλά τώρα σκέφτεται να μεταμορφωθεί σε πάντα

Τον Αύγουστο του 2023 έδωσε 14.000 δολάρια για να αγοράσει στολή κόλεϊ και να μεταμορφωθεί στο συμπαθές ζώο. Φέτος, ο ιάπωνας youtuber που έγινε γνωστός ως Toco the Human Collie φαίνεται πως άλλαξε γνώμη.

Όπως δήλωσε, οι προκλήσεις του να κινείσαι σαν σκύλος τον οδήγησαν να σκεφτεί να μιμηθεί και άλλα ζώα.

«Οι σκύλοι και οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές οστικές δομές και τον τρόπο που λυγίζουν τα πόδια και τα χέρια τους, επομένως είναι πολύ δύσκολο να κάνεις κινήσεις που να μοιάζουν με αυτό», είπε ο Toco.

«Μπορεί να είμαι σε θέση να γίνω άλλο ζώο, πάντα ή αρκούδα», είπε στο ιαπωνικό ειδησεογραφικό πρακτορείο WanQol. «Μια αλεπού ή μια γάτα θα ήταν επίσης ωραία, αλλά είναι πολύ μικρά για να δοκιμαστούν από έναν άνθρωπο».

Σε κάθε περίπτωση, ο Ιάπωνας δεν είναι σαφές εάν έχει άμεσα σχέδια να μεταμορφωθεί σε κάποιο άλλο ζώο.

Ο Τόκο, ο οποίος μοιράζεται τη ζωή και την εμπειρία του από τη ζωή του ως σκύλος στο κανάλι του στο YouTube με τίτλο «Θέλω να γίνω ζώο», έχει δεχθεί έντονες αντιδράσεις και χλευασμό για αυτήν του την επιλογή.

Ο Toco είχε δηλώσει πόσο δύσκολο είναι να περπατάς στα τέσσερα σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο The Post τον Σεπτέμβριο.

«Αν κι είναι σωματικά άβολο, τα συναισθήματα ενθουσιασμού και διασκέδασης που λαμβάνω από αυτή την εμπειρία είναι πολύ πιο δυνατά», είπε τότε.

Ωστόσο, η επιθυμία του Toco να είναι σκύλος είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Είπε ότι ονειρευόταν να ζήσει ως ζώο πολύ πριν παραγγείλει τη στολή του κόλεϊ. «Ήθελα να γίνω ζώο από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου».

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v