Οι καλύτεροι αποχυμωτές για ρευστές βιταμίνες στο σπίτι

Ήρθε η εποχή που οι χυμοί και τα smoothies απολαμβάνουν τον τίτλο του απόλυτου refreshment και βγήκαμε τους καλύτερους αποχυμωτές της πιάτσας για πάρτη σου.

Οι καλύτεροι αποχυμωτές για ρευστές βιταμίνες στο σπίτι

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι έχεις νιώσει ήδη στο πετσί σου τα πρώτα τριαντάρια για αυτό και ήδη ρίχνεις κλεφτές ερωτικές ματιές στο air-condition. Μια μικρή βόλτα στον ήλιο αρκεί για να μουσκέψεις τη φανέλα πλέον και αν η βόλτα διαρκέσει πολύ καλό είναι να έχεις προνοήσει και να έχεις πάρει τις ρευστές βιταμινούλες εγκαίρως γιατί καιροφυλακτεί κι αυτή η άτιμη η αφυδάτωση. Για να μην πληρώσεις ωστόσο χρυσάφι τον φυσικό χυμό στα καφέ που συχνάζεις, μπορείς κάλλιστα να είσαι κι εσύ ένα από τα φρόνιμα παιδιά που πριν διψάσουν αποχυμώνουν. Εμείς θα σταθούμε δίπλα σου για άλλη μια φορά και θα μοιραστούμε μαζί σου τη λίστα με τους πιο value for money αποχυμωτές της πιάτσας για να στρωθείς επί τω έργω.

Telco MM-A68

Ο φυγοκεντρικός αποχυμωτής MM-A68, της εταιρείας Telco, με ισχύ 650 Watt,  διαθέτει 2 ταχύτητες για να προσαρμόσεις την ένταση, ανάλογα με το πόσο μαλακό ή σκληρό είναι το τρόφιμο που επεξεργάζεσαι καθώς και μία κανάτα συλλογής χυμού χωρητικότητας 500ml και ένα δοχείο υπολειμμάτων 1.5lt. Τέλος, είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι, που τον καθιστά πιο ανθεκτικό στις φθορές και στο χρόνο και πιο εύκολο στον καθαρισμό. Λειτουργεί σε υψηλές στροφές, γεγονός που θα αποδειχθεί σωτήριο όταν βιάζεσαι.

Η τιμή του ξεκινά από 30,32€ 

Fohere Αποχυμωτής 1000W Inox Γκρι

Ένας ακόμη value for money φυγοκεντρικός αποχυμωτής  που λειτουργεί σε υψηλές στροφές, και αφού πρώτα τεμαχίσει τα φρούτα ή τα λαχανικά που θα τοποθετήσεις, στη συνέχεια τα περνά μέσα από ένα σουρωτήρι φτιάχνοντας σε σύντομο χρονικό διάστημα χυμό. Σε σχέση με ένα μπλέντερ, ο αποχυμωτής θα εξάγει το χυμό αφαιρώντας τη σάρκα από το φρούτο ή το λαχανικό και αυτό που θα απομείνει θα είναι τα υγρά τους. Αντίθετα, το μπλέντερ μετατρέπει ολόκληρο το φρούτο ή το λαχανικό σε ένα παχύρευστο ρόφημα, δημιουργώντας μία μίξη χυμού και σάρκας. Τα φρούτα με λεπτή φλούδα μπορούν να τοποθετηθούν ατόφια μέσα στον αποχυμωτή, όμως φρούτα με χοντρή φλούδα καλό θα είναι να αποφλοιώνονται καθώς επίσης και να απομακρύνονται μεγάλου μεγέθους κουκούτσια, όπως του ροδάκινου.

Διαθέτει 3 ταχύτητες για να προσαρμόσεις την ένταση, ανάλογα με το πόσο μαλακό ή σκληρό είναι το τρόφιμο που επεξεργάζεσαι, ενώ το δοχείο υπολειμμάτων έχει χωρητικότητα 1 λίτρο, για να φτάσει ο χυμός και τα smoothies για όλη την οικογένεια.

Η τιμή του ξεκινά από 22,20 

Rohnson Αποχυμωτής 1200W

Ο αποχυμωτής R-437 vitaMAX της εταιρείας Rohnson διαθέτει υψηλή αισθητική και προδιαγραφές για απαιτητικούς χρήστες. Είναι ένας φυγοκεντρικός αποχυμωτής με ισχύ 1200W και 2 ταχύτητες για να προσαρμόζεις την ένταση, ανάλογα με το πόσο μαλακό ή σκληρό είναι το τρόφιμο που επεξεργάζεσαι. Διαθέτει κανάτα συλλογής χυμού χωρητικότητας 1.1lt και δοχείο υπολειμμάτων χωρητικότητας 1.8lt που συμβάλλουν στην παρασκευή μιας σημαντικής ποσότητας χυμού. Τέλος, είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι, που τον καθιστά πιο ανθεκτικό στις φθορές και στο χρόνο.

Η τιμή του ξεκινά από 62.70€ 

JE680 Κenwood

Ο JE680 της εταιρείας Kenwood, είναι ένας φυγοκεντρικός αποχυμωτής με μοντέρνο, εργονομικό σχεδιασμό και μοτέρ ισχύος 700W, που θα σoυ προσφέρει τον περισσότερο δυνατό χυμό από τα φρούτα και τα λαχανικά που θα χρησιμοποιήσεις. Διαθέτει 2 ταχύτητες για να προσαρμόσεις την ένταση, ανάλογα με το πόσο μαλακό ή σκληρό είναι το τρόφιμο που επεξεργάζεσαι, μία κανάτα συλλογής χυμού χωρητικότητας 750ml καθώς και ένα δοχείο υπολειμμάτων χωρητικότητας 1.5lt. Το ισχυρό του μοτέρ θα αποδειχθεί ξεκάθαρα ο κρυμμένος άσσος στο μανίκι του όταν

Η τιμή του ξεκινά από 72,70€  

Viva Collection HR1832/00

Όλα όσα περιμένεις από έναν αποχυμωτή (μεγάλη εξαγωγή χυμού, καθάρισμα μέσα σε 1 λεπτό) τώρα σε μικρό σχέδιο με το μισό μέγεθος συγκριτικά με τους υπόλοιπους της αγοράς, ώστε να πιάνει ελάχιστο χώρο στον πάγκο της κουζίνας σου και έπειτα να τον αποθηκεύεις εύκολα.

Αυτός ο αποχυμωτής της Philips σου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις το δικό σου ποτήρι (μέγιστο ύψος 12 εκ.). Τοποθέτησέ το απευθείας κάτω από το στόμιο και στύψε ώστε να φτιάξεις έως και 1,5 λίτρο χυμού χωρίς να χρειαστεί να αδειάσεις το δοχείο πολτού.

Η τιμή του ξεκινά από 77€

 

 

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v