Οι διάσημοι που είναι Δίδυμοι

Ποιοι είναι - για να φυλαγόμαστε - και πώς κατάφεραν να χρησιμοποιήσουν το Δίδυμος ένερτζι σωστά.

Οι διάσημοι που είναι Δίδυμοι

Για τους Διδύμους υπάρχουν πολλά πράγματα να πεις... Και τα λέμε, συχνά, σε κάθε κείμενο σχεδόν που μιλάμε για ζώδια, όλο και κάτι κακό θα έχουμε να πούμε για τον δαιμόνιο αυτό αστερισμό. Οπότε λέμε να κάνουμε την διαφορά εδώ και να πάρουμε μερικά παραδείγματα Διδύμων που έγιναν διάσημοι και τρανοί. Επειδή αν μείνουμε στον μέσο (θνητό) Δίδυμο που έπαιξε με την καρδιά και το μυαλό μας... ασ' τα.

Ναόμι Κάμπελ - 22 Μαΐου

Ντίβα θρυλικών διαστάσεων, που είχε όμως να στηρίξει όλη της την συμπεριφορά στο ότι, ναι, ήταν το πιο πετυχημένο μοντέλο παγκοσμίως. 

Ίαν Μακ Κέλεν - 25 Μαΐου

Και ο Γκάνταλφ έχει τρελό Δίδυμος ένερτζι (Σπλίταρε από την ομάδα για να εξπάρει μόνος του με το Μπάλρογκ; Απαράδεκτο.), αλλά και ο Ίαν που στα 84 χώρισε τον 30χρονο γκόμενό του μετά από έναν χρόνο σχέσης, δεν πάει πίσω.

Έλενα Μπόναμ Κάρτερ - 26 Μαΐου

Και είμαστε πολύ χαρούμενοι που αυτός ο άνθρωπος είναι τουλάχιστον Δίδυμος, επειδή θα μπορούσε να είναι Σκορπιός. Ή Υδροχόος, αν μείνουμε στο στοιχείο της. Ο Δίδυμος τής δίνει αρκετή μέινστριμ γοητεία για να πουλάει σωστά τον εαυτό της.

Αντζελίνα Τζολί - 4 Ιουνίου

Η Αντζελίνα παλιά ήταν κακό κορίτσι, μετά έγινε καλό κορίτσι, πλέον είναι η τρίτη επιλογή, κορίτσι που κουράστηκε. Που είναι 100% η μοίρα του μέσου Διδύμου, οπότε της δίνουμε ότι είναι το πιο διάσημο και όμορφο παράδειγμα αυτού του κλισέ. 

Λίαμ Νίσον - 7 Ιουνίου

Είναι μερικές φορές γλυκούλης, και άλλες πετάει προβληματικές δηλώσεις που κινδυνεύουν να του δώσουν κάνσελ. Η εμμονή του στις κακές ταινίες δράσης μετά τα 50 δεν ξέρουμε πώς σχετίζεται με το ζώδιό του, βέβαια.

Κάνιε Γουέστ - 8 Ιουνίου

Οτιδήποτε θα μπορούσαμε να γράψουμε εδώ θα ήταν κακία, οπότε δεν θα πούμε τίποτα.

Μέρι-Κέιτ και Άσλει Όλσεν - 13 Ιουνίου

Οι πιο διάσημες δίδυμες ανήκουν στο ζώδιο του Διδύμου. Ξέρεις κάτι, αυτό εμείς δεν το ξέραμε και τώρα χαιρόμαστε μόνοι μας, οπότε μην μας κρίνεις. 

Κρις Έβανς - 13 Ιουνίου

Δεν έχουμε ιδέα ποια  είναι η κρυφή, σκοτεινή πλευρά του. Δεν θέλουμε να μάθουμε, μας αρέσει όπως είναι, καλούλης.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v