Τεντόγλου και Πετρούνιας έβαλαν τα χακί

Η ορκωμοσία των εν ενεργεία ολυμπιονικών έλαβε χώρα στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων με τους Τεντόγλου και Πετρούνια να ξεχωρίζουν.

Τεντόγλου και Πετρούνιας έβαλαν τα χακί

Κάποιοι από τους σημαντικότερους εν ενεργεία Έλληνες αθλητές βρέθηκαν στην ορκωμοσία των εν ενεργεία ολυμπιονικών που διοργανώθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ). Στην τελετή βρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας όπως αντίστοιχα και ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης αλλά και ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.

Μεταξύ των αθλητών που ορκίστηκαν, ήταν ο ολυμπιονίκης στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας, ο Μίλτος Τεντόγλου του άλματος εις μήκος, η Σοφία Παπαδοπούλου στην ιστιοπλοΐα, αλλά και ο αρχηγός της εθνικής πόλο Γιάννης Φουντούλης.

Ακολούθως το ποστάρισμα του κ. Δένδια για την ορκωμοσία στο Χ (Twitter): «τιμάμε σήμερα τους Ολυμπιονίκες μας που ορκίσθηκαν Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, ως πηγή έμπνευσης, με τις επιδόσεις τους και το ταλέντο τους. Οι διακρίσεις τις οποίες έχουν πετύχει αντικατοπτρίζουν αφοσίωση και διαρκή προσπάθεια και αποτελούν πρότυπο για το κοινωνικό σύνολο».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v