Aston Martin DB12 Satin Aluminite Silver: Κβαντική αλλαγή

Tο πρώτο Super Tourer στον κόσμο συνδυάζει μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης με εξαιρετική φινέτσα, τεχνολογία αιχμής και απολαυστική πολυτέλεια.

Aston Martin DB12 Satin Aluminite Silver: Κβαντική αλλαγή

Η Aston Martin παρουσιάσει τη νέα DB12. Προσφέροντας μια κβαντική αλλαγή στον σπορ χαρακτήρα και τις δυναμικές ικανότητες, αυτή η νέα γενιά της θρυλικής σειράς της DB ορίζει τη δική της νέα κατηγορία. Συνδυάζοντας μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης με εξαιρετική φινέτσα, τεχνολογία αιχμής και απολαυστική πολυτέλεια, η DB12 είναι ένας νέος ορισμός στη κατηγορία των πολυτελών σπορ μοντέλων. Είναι το πρώτο Super Tourer στον κόσμο.

Άμεσος χειρισμός

Η DB12 πήρε μια νέα κατεύθυνση. Είναι το πιο ολοκληρωμένο και ολοκληρωμένο μοντέλο DB στην ιστορία της Aston Martin. Με εξαιρετικές επιδόσεις και άμεσο χειρισμό για να ικανοποιεί και να ανταμείβει τους πιο απαιτητικούς οδηγούς. Το σχολαστικά εξελιγμένο σασί του ταιριάζει απόλυτα στο κορυφαίο σύστημα παραγωγής ενέργειας V8 Twin-Turbo ισχύος 680 ίππων.

Ολιστική προσέγγιση

Σχεδιασμένο για να μεγιστοποιεί την απόδοση και να εντείνει τα συναισθήματα, η DB12 είναι το προϊόν μιας ολιστικής προσέγγισης. Υποστηριζόμενο από ένα ολοκαίνουργιο σύστημα ανάρτησης που διαθέτει τους πιο πρόσφατους προσαρμοζόμενους αποσβεστήρες, ο έλεγχος και η σύνδεση ενισχύονται περαιτέρω από ένα εξαιρετικά ακριβές και άμεσο σύστημα ηλεκτρονικής υποβοήθησης διεύθυνσης (EPAS) και ένα ηλεκτρονικό πίσω διαφορικό (E-Diff) που ενισχύει την ευελιξία.

Υποστηριζόμενη από ένα κορυφαίο στον κλάδο σύστημα Ηλεκτρονικού Ελέγχου Ευστάθειας (ESC), το οποίο χρησιμοποιεί μέτρηση αδράνειας έξι αξόνων για την πρόβλεψη της διαθέσιμης πρόσφυσης. Η Aston Martin DB12 δίνει επίσης στον οδηγό τη δυνατότητα επιλογής πέντε προκαθορισμένων τρόπων οδήγησης, επιτρέποντας την ελευθερία να εξερευνά σταδιακά τα όρια του.

Με απλά λόγια, καμία Aston Martin δεν έχει αφιερωθεί τόσο ολοκληρωτικά στον καθορισμό νέων δυναμικών σημείων αναφοράς.

Η ανακοίνωση του DB12 έρχεται καθώς η Aston Martin γιορτάζει δύο σημαντικά ορόσημα το 2023. Την 110η επέτειό της και τα 75 χρόνια της επιφανούς σειράς μοντέλων DB.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v