5 καλοί λόγοι για να ζήσετε την εμπειρία της IAA στο κέντρο του Μονάχου

Το IAA Experience στο Μόναχο πλησιάζει και οι λόγοι να το επισκεφτεί κανείς είναι πολλοί και καλοί.

5 καλοί λόγοι για να ζήσετε την εμπειρία της IAA στο κέντρο του Μονάχου

Το IAA Experience είναι η επιτομή στην εμπειρία του IAA MOBILITY 2023. Μεταξύ 5 και 10 Σεπτεμβρίου, το IAA Experience προσφέρει στους επισκέπτες στο κέντρο του Μονάχου την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά καινοτομίες από τους πιο διαφορετικούς τομείς κινητικότητας και να τις δοκιμάσουν από πρώτο χέρι.

Σας δίνουμε 5 καλούς λόγους για τους οποίους πρέπει να επισκεφτείτε το IAA Experience στο κέντρο του Μονάχου:

1. Ζήστε την κινητικότητα του μέλλοντος από κοντά στα Test Drives στο κέντρο του Μονάχου

Το IAA Experience, προσφέρει μια ποικιλία ευκαιριών για να δοκιμάσετε την αυριανή κινητικότητα σήμερα υπό πραγματικές συνθήκες δρόμου. Στα διάφορα σημεία αναχώρησης στην Königsplatz, Wittelsbacher Platz, Apothekenhof, Max-Joseph-Platz, Galeriesstraße και Schönfeldstraße στο κέντρο του Μονάχου, συμμετέχουν εκθέτες - συμπεριλαμβανομένων Audi, BMW, BYD, Cupra, Ford, holoride, Honda, Mercedes Benz, Lotus , Polestar, Porsche, Smart, Volkswagen, Volta Trucks και Xpeng. Συμμετέχετε σε δοκιμές με τρέχοντα μοντέλα της σειράς χωρίς εκπομπές ρύπων και δοκιμάστε πολλά διαφορετικά οχήματα.

2. Εκτός από οχήματα, δοκιμάστε επίσης ηλεκτρονικά σκούτερ, ποδήλατα φορτίου και ποδήλατα.

Το IAA MOBILITY αντιπροσωπεύει τη σύγχρονη και βιώσιμη κινητικότητα σε όλες τις πτυχές της. Στο IAA Experience δεν θα έχετε μόνο την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα πιο σύγχρονα, φιλικά προς το κλίμα αυτοκίνητα, αλλά και να δοκιμάσετε ηλεκτρονικά σκούτερ, ποδήλατα φορτίου και ποδήλατα. Η πίστα δοκιμών ποδηλασίας στον αγγλικό κήπο στα βορειοανατολικά του Μονάχου είναι ένα παράδειγμα αυτού. Για πρώτη φορά μπορείτε να οδηγήσετε τα ποδήλατα και τα προϊόντα μικροκινητικότητας σε δύο σηματοδοτημένες πίστες της Ποδηλατικής Πίστας Δοκιμών διαφορετικών μηκών. Είτε πρόκειται για ποδήλατο βουνού παντός εδάφους, είτε για ποδήλατο πόλης είτε για ποδήλατο φορτίου κατάλληλο για τη μεγάλη πόλη, το φετινό IAA MOBILITY προσφέρει όλη τη γκάμα των τρόπων μεταφοράς. Οι εγγραφές για την Ποδηλατική Πίστα Δοκιμών γίνονται επιτόπου στους εκθεσιακούς χώρους των πολυάριθμων εκθετών ποδηλασίας.

3. Χρησιμοποιήστε προσφορές φόρτισης κινητών και καινοτόμες εφαρμογές για βιώσιμη κινητικότητα

Ως η πιο σημαντική πλατφόρμα κινητικότητας στον κόσμο, η IAA MOBILITY είναι πρωτοπόρος στην αλληλεπίδραση της κινητικότητας, της τεχνολογίας και της βιωσιμότητας, καθώς στη συνδεδεμένη κινητικότητα. Εκτός από τους διάφορους τρόπους μεταφοράς, σημαντικό ρόλο φέτος θα διαδραματίσουν οι εξελίξεις στην τεχνολογία και τις υποδομές. Οι εκθέτες από τους τομείς της υποδομής έξυπνων πόλεων και της υποδομής φόρτισης θα κάνουν επίσης απτά τα καινοτόμα προϊόντα τους στο κέντρο του Μονάχου και έτσι θα παρέχουν μοναδικές πληροφορίες για συναρπαστικές μελλοντικές περιπτώσεις χρήσης καινοτομίας.  Οι προγραμματιστές του MOBIX, για παράδειγμα, μιας εφαρμογής για βιώσιμη κινητικότητα, αρχίζουν να συνδέουν χώρους στάθμευσης και σημεία φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Για πρώτη φορά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή MOBIX για να βρείτε και να κρατήσετε εύκολα προηγουμένως  θέσεις στάθμευσης και να φορτίσετε τα ηλεκτρικά σας αυτοκίνητα σε ιδιωτικούς σταθμούς φόρτισης. Στόχος: να γίνει όσο το δυνατόν πιο βιώσιμη η κυκλοφορία εντός της πόλης. Επίσης, να συνδέσει τους χώρους στάθμευσης και τα σημεία φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων με τους επισκέπτες του IAA MOBILITY.

4. Χρησιμοποιήστε τα πιο πρόσφατα λεωφορεία από το κέντρο του Μονάχου στο εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου

Για να μπορείτε να ταξιδεύετε άνετα μεταξύ των διαφόρων τοποθεσιών του IAA Open Space στο κέντρο του Μονάχου και της IAA Summit και της IAA Conference, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια αποκλειστική γραμμή λεωφορείου ως μέρος της IAA Experience, η οποία είναι διαθέσιμη σε εσάς χωρίς κόστος και σε τακτά χρονικά διαστήματα. Η ειδική γραμμή λειτουργεί κυρίως με λεωφορεία χωρίς εκπομπές ρύπων από διάφορους εκθέτες, συμπεριλαμβανομένων των IAV, Trasco/Ikarus και Webasto. Το Υπουργείο Οικονομικών της Βαυαρίας παρέχει δύο λεωφορεία υδρογόνου σε συνεργασία με τους παρόχους Arthur Bus, Caetano, GP Joule και τον όμιλο Westfalen. Η στάση του λεωφορείου στο Open Space βρίσκεται στην οδό Gabelsbergerstraße 35. Από εκεί, το λεωφορείο οδηγεί στη Δυτική Είσοδο και στη συνέχεια στη Βόρεια Είσοδο της Συνόδου Κορυφής.

5. Ανταλλάξτε τις εμπειρίες σας με τις νέες προσφορές κινητικότητας με άλλους λάτρεις της κινητικότητας

Το IAA Experience συγκεντρώνει τους λάτρεις της κινητικότητας από το Μόναχο, τη Γερμανία και όλο τον κόσμο στα πιο δημοφιλή σημεία στο κέντρο του Μονάχου. Τι κάνει τις μορφές εμπειρίας στο IAA Open Space ιδιαίτερα ελκυστικές για εσάς; Σε αντίθεση με το IAA Summit, το μοναδικό βιομηχανικό χώρο συνάντησης στον κόσμο για εμπορικούς επισκέπτες που συνδυάζει όλες τις μορφές κινητικότητας σε μία εκδήλωση κινητικότητας, οι ιδιώτες επισκέπτες δεν χρειάζεται να αγοράσουν εισιτήριο για το IAA Open Space και το IAA Experience.

Αντίθετα, η πρόσβαση σε όλες τις μορφές του IAA Experience στο κέντρο της πόλης είναι ελεύθερα προσβάσιμη και εντελώς δωρεάν για όλους. Αυτό κάνει το IAA MOBILITY το σημείο συνάντησης για όλους ανεξαιρέτως που θέλουν να ενημερωθούν για τρέχοντα θέματα και τάσεις στον κλάδο,

Η πρόσβαση στο IAA Open Space είναι δωρεάν σε όλους τους επισκέπτες από τις 5 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2023.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v