Ο Έλον Μασκ έκανε σχόλιο για την Ελένη Τσολάκη κι η παρουσιάστρια έγινε viral

Ο Έλον Μασκ έκανε ένα κομπλιμέντο στην Ελληνίδα παρουσιάστρια σε ανάρτησή του στα social media με την Ελένη Τσολάκη να του δίνει πληρωμένη απάντηση.

Ο Έλον Μασκ έκανε σχόλιο για την Ελένη Τσολάκη κι η παρουσιάστρια έγινε viral

Ο Έλον Μασκ άναψε φωτιές στην ελληνική τηλεόραση ύστερα από το σχόλιο που έκανε στο Χ (πρώην Twitter) με αφορμή ένα παλαιότερο βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε η Ελένη Τσολάκη, λέγοντας τον καιρό στην εκπομπή «Happy Day».  «Αυτός είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα» έγραψε συγκεκριμένα ο διάσημος επιχειρηματίας.

Η Ελένη Τσολάκη δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο, το οποίο δεν άργησε να γίνει viral, δηλώνοντας χαρακτηριστικά από την εκπομπή της στο Open: «χαιρετήστε με, γιατί ετοιμάζω βαλίτσες και φεύγω. Έχω πολλές προτάσεις, η μία να αναλάβω CEO στα… αυτοκινητάκια του Έλον Μασκ. Έχει γίνει χαμός από χθες, με παίρνουν τηλέφωνο άνθρωποι που είχα να ακούσω πολλά χρόνια, για να μου πουν γι’ αυτό το σχόλιο.

Ήταν το πραγματικό προφίλ του Έλον Μασκ. Νόμιζα ότι ήταν τρολιά, μετά νόμιζα ότι δεν είναι ο κανονικός του λογαριασμός. Και ορίστε, ήρθε η στιγμή να φτάσει ο “ελενικός καιρός” εκεί που του αξίζει. Γλυκό φιλί στον Έλον Μασκ».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v