Mπουνιές έπεσαν στην ελληνική Βουλή

Πατριωτικές… μπουνιές έπεσαν έξω από τη Βουλή με τον Κωνσταντίνο Φλώρο να γρονθοκοπεί τον Βασίλη Γραμμένο.

Mπουνιές έπεσαν στην ελληνική Βουλή

Μα είναι δυνατόν Έλληνας πατριώτης να βαράει Έλληνα πατριώτη; Κι όμως.

Ο πρώην «Σπαρτιάτης»  Κωνσταντίνος Φλώρος προσήχθη από την φρουρά της Βουλής και θα οδηγηθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου στην ΓΑΔΑ επειδή γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο, έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που επικαλείται το Documento, δημιουργήθηκε ένταση την ώρα που ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, Κωνσταντίνος Χήτας δήλωσε ότι είναι υπέρ της άρσης ασυλίας για τον πρόεδρο του κόμματος. Τότε, ο Κωνσταντίνος Φλώρος φέρεται να φώναξε ότι «αυτό θα το κρίνει το δικαστήριο».

Στη συνέχεια φέρεται να ακολούθησε ένταση μεταξύ βουλευτών της Ελληνικής Λύσης και του Κωνσταντίνου Φλώρου, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν ότι υπήρξε και διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών με ύβρεις.

«Εσένα θα σου γ… τη μανούλα, θα σε στείλω φυλακή με βραχιολάκια», φέρεται να είπε ο Βασίλης Γραμμένος, με τον Κωνσταντίνο να απαντά: «Έλα έξω να μου τα πεις».

Όταν οι δύο άνδρες βγήκαν έξω από την Ολομέλεια ο κ. Φλώρος του επιτέθηκε, τον έπιασε από τον λαιμό, τον γρονθοκόπησε και τον έριξε στο πάτωμα.

Ο κ. Γραμμένος οδηγήθηκε στο ιατρείο της Βουλής όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών θα παραπεμφθεί επίσης στην Επιτροπή Δεοντολογίας, ενώ θα ζητηθεί και η άρση ασυλίας του για να αντιμετωπίσει τις ποινικές συνέπειες της πράξης του.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v