Τα γκαράζ της απελπισίας

Παρά την προβολή των πλεονεκτημάτων των αναβαθμισμένων και νέων πλοίων που έχουν αναλάβει την σύνδεση των νησιών με τον Πειραιά και την Ραφήνα, έχω διαπιστώσει πολλές φορές ότι η κατάσταση στο τμήμα του γκαράζ είναι συνήθως απογοητευτική.

(Και) Αυτό το καλοκαίρι, λέμε ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΥΜΑ!

Δεν βοηθάει ούτε ο ήλιος, ούτε η θάλασσα. Ο πειρασμός είναι μεγάλος. Ας μάθουμε, όμως, τι σημαίνει χύμα κρασί, τι σημαίνει για εμάς και για τη χώρα μας, για να ξέρουμε γιατί πρέπει να το βγάλουμε μια για πάντα από το τραπέζι και από τη ζωή μας.

Η Σία, η Ν.Δ. και ο κυρ-Φώτης

Η Σία Αναγνωστοπούλου συγκρίνει τις καταλήψεις με τις βομβιστικές επιθέσεις στην Ευρώπη κα ιδηλώνει ότι προτιμά (ταράαν ταράαν!) τις καταλήψεις.

Σκληρή μάχη στην αγορά των ΙΧ

Αναλύοντας τα αποτελέσματα των πωλήσεων των αυτοκινήτων του πρώτου εξαμήνου της χρονιάς, διαπίστωσα ότι και αυτή την καθοριστική χρονική περίοδο οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του αυτοκινήτου, έδωσαν σκληρή μάχη για να πουλήσουν τα μοντέλα τους.

Winelovers. Φίλοι του Κρασιού. Φίλοι

Από (συμ)μαθητές σε ένα σεμινάριο κρασιού, φίλοι. Συνέβη πρωτίστως σε μένα και γι αυτό το εξασκώ και ο ίδιος. Συστηματικά και αμετανόητα!

v