Τα «δύο άκρα» και οι τρεις μέσες

Κάποιος που μιλάει για δύο άκρα μάλλον θέλει να στέκεται στο κέντρο. Όσο η κάθε μπούρδα θα γίνεται θέμα από το πουθενά, δεν θα πάψω να απορώ.

Σουξεδιάρικες ιστορίες

Πολύ success story και από τηγανίτα τίποτα. Οι κυβερνητικές επιτυχίες που σωρεύονται και το κλισέ με το «φως στο τούνελ».

Απάντηση σε ένα κράξιμο

Ο Ιοβόλος αγανακτεί με το σχόλιο αναγνώστη και υποπίπτει στο παράπτωμα να του απαντήσει. Γιατί; Γιατί στο κλίμα των ημερών δεν κατάφερε να αδιαφορήσει όταν του προσάπτουν ότι συμπαθεί τη Χρυσή Αυγή- «όπως κάνουν όλοι οι συνάδελφοι με πείρα- συγγνώμη που τους αποπήρα».

Το βαρύ πεπρωμένο του έλληνα (με παράδειγμα)

“Δεν έχεις δικαίωμα να μισείς τον άλλο, να πιστεύεις στην βία, να είσαι ρατσιστής, να προωθείς την ακρότητα. Γιατί τότε θα βρεις απέναντί σου τους έλληνες, όπως έγινε τις τελευταίες ημέρες στην πατρίδα”.

Μας νίκησαν οι Πολωνοί

Το 2014 είναι μια ακόμη δύσκολη χρονιά για το φημισμένο Ράλι Ακρόπολις. Ο εθνικός μας αγώνας, δεν συμπεριλαμβάνεται στο επίσημο καλεντάρι του WRC.

Μονομαχία… αγιασμών πρότεινε ο Πειραιώς Σεραφείμ!

Ο Μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ δεν διστάζει να σκύψει πάνω από τα τρέχοντα προβλήματα των πιστών και να προχωρήσει σε όλες εκείνες τις ενέργειες που μπορεί να τους ανακουφίσουν. Για αυτό είναι οι προκαθήμενοι της εκκλησίας.

Το παράνομο αυγό

Η απαγόρευση της Χρυσής Αυγής θα λύσει το πρόβλημα αυτών που θέλουν να ξεμπερδεύουν. Όχι το δικό μας.

v