Οι παρελάσεις σήμερα θυμίζουν αυνανισμό

Οι δημόσιες τελετές του κράτους, επινοημένες για να μπαίνει ο υπήκοος στο νόημα της υπακοής και της άνωθεν ισχύος ανθίζουν συνήθως από απολυταρχικά καθεστώτα και διατηρούνται ίσως από αδράνεια.

Μ΄ αρέσει ο Καβάφης στα λεωφορεία

Όταν άκουσα για την ιδέα της Στέγης να κυκλοφορήσει στα λεωφορεία στίχους του Καβάφη, ήμουν σίγουρος ότι διάφοροι κουλτουριάρηδες, αφ’ υψηλού θα έκραζαν την πρωτοβουλία για έλλειμμα ορθής προσέγγισης.

Η μικρή Μαρία

Ξαφνικά, είμαστε όλοι σοκαρισμένοι από το πώς οι Ρομά δηλώνουν εφτά και οχτώ και τριάντα παιδιά για να παίρνουν επιδόματα.

Η πρόκληση του φυσικού αερίου

Ελπίζω το φιλόδοξο πρόγραμμα δημιουργίας πρατηρίων παροχής φυσικού αερίου που έχει ανακοινώσει η ΔΕΠΑ, να υλοποιηθεί μέσα στο αρχικό χρονοδιάγραμμα.

Κατσαπλιάδες απορίας άξιοι;

Δώστε αριθμό λογαριασμού για να καταθέτουμε τα χρήματά σας είπε το κράτος στους συνταξιούχους και μετά έβαλε χέρι στις καταθέσεις.

«Πρώην Οθωμανική Επαρχία της Ελλάδας»

«Πρώην Οθωμανική Επαρχία της Ελλάδας» αποκάλεσε την ελλάδα ο Πρωθυπουργός της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας και- στο δικό μου τουλάχιστον μυαλό- μας έριξε ένα ρούμπο.

Περνά ο παραλογισμός της ελλάδας φρουρός

Ο αμερικανός καθηγητής της Νεμέας που πέρασε τη ζωή του εκεί απορεί γιατί «απαγορεύεται» η οποιαδήποτε εκμετάλλευση των μνημείων προς όφελός τους, και παίρνει απάντηση από τον… Δημήτρη Αβραμόπουλο.

v