Φαγητό με μέτρο; Όχι σε ελληνικό τραπέζωμα

Φαγητό με μέτρο σε ελληνικό τραπέζωμα δεν γίνεται. Οι πιατέλες θα ξεχειλίζουν, το τραπέζι δεν θα χωράει και στα πιάτα θα στοιβάζονται διαφορετικά κρέατα και συνοδευτικά.

Καταρρίπτοντας τον ρατσισμό και άλλα παραμύθια

Ο τίτλος στο ειδησεογραφικό σάιτ εύγλωττος: “Τζαφάρ: Πώς καταρρίπτεται ο ρατσισμός σε 2 λεπτά”. Παραδέχομαι ότι είμαι πάντα πρόθυμος να δω οτιδήποτε έχει τίτλο όπως “Πώς φτιάχνεται μια καρμπονάρα σε 2 λεπτά”, “Πώς σιδερώνεται ένα πουκάμισο μέσα σε 2 λεπτά” ή “Πώς αλλάζει μια τσιμούχα μέσα σε δύο λεπτά”.

Τα νεύρα μου, τα χάπια μου, κι ένα ευρώ

Δύο πράγματα χρειάζεται μια χώρα να τρέχουν σωστά για να είναι ζωντανή, η παιδεία κι η υγεία. Την παιδεία την ξεπάτωσαν μεγαλοπρεπώς πέρυσι. Τι έχει σειρά φέτος;

Ντίζελ και το 2013

Από τα στοιχεία των πωλήσεων του ενδεκάμηνου του 2013, προκύπτει ότι και φέτος η αγορά του αυτοκινήτου κινήθηκε στον αστερισμό των ντίζελ.

Άγ(ρ)ιες νύχτες

Εξοργίστηκε, διαβάζω, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας με την ιδέα της «Λευκής Νύχτας» του Δήμου Αθηναίων. Και τείνω να συμφωνήσω.

Νέα απάτη στις ασφάλειες οχημάτων

Τελειώνει το 2013 και ακόμη η πολιτεία δεν μπορεί να μας θωρακίσει από απατεώνες και κυκλώματα τα οποία λυμαίνονται τον κλάδο του αυτοκίνητου.

v