Η εκδίκηση των μίνι

Η οικονομική κρίση και η ανάγκη για χρήση μικρότερων αυτοκινήτων λόγω των περιβαλλοντικών προβλημάτων έχει στρέψει το ενδιαφέρον των υποψήφιων αγοραστών στα μικρότερα σε μέγεθος μοντέλα.
Η εκδίκηση των μίνι
του Σπύρου Ρέκκα

Η οικονομική κρίση και η ανάγκη για χρήση μικρότερων αυτοκινήτων λόγω των περιβαλλοντικών προβλημάτων έχει στρέψει το ενδιαφέρον των υποψήφιων αγοραστών στα μικρότερα σε μέγεθος μοντέλα. Πρόκειται για τη κατηγορία των μίνι που τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς.

Οι εταιρείες σχεδιάζουν αυτοκίνητα μήκους μόλις 3,5 μ. τα οποία δεν έχουν να ζηλέψουν και πολλά από τα αμέσως μεγαλύτερα και ακριβότερα μοντέλα, τα μικρομεσαία. Στην ελληνική αγορά τα μίνι είναι πρώτη επιλογή των καταναλωτών που αναζητούν ένα οικονομικό αυτοκίνητο με πληθώρα πλεονεκτημάτων.

Πλέον υπάρχουν περισσότερες επιλογές μετά την προσθήκη των καινούργιων μοντέλων Huyndai i10 και Toyota Aygo. Σύντομα όμως θα λανσαριστούν τα δυο αδελφάκια του ιαπωνικού αυτοκινήτου, Peugeot 107 και Citroen C1 καθώς και δυο ακόμη μοντέλα με κοινά χαρακτηριστικά τα Smart και Renault Twingo.

Θεωρώ ιδανική επιλογή την αγορά ενός μικρού αυτοκινήτου για όσους κινούνται στο αστικό και περιαστικό περιβάλλον. Επίσης είναι μια καλή πρόταση και για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα να αντικαταστήσουν το παλαιό αυτοκίνητο τους.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v