H επιτυχία της VW Kosmocar

Η ελληνική αγορά του αυτοκινήτου έχει δεχθεί πολλαπλά χτυπήματα από την οικονομική κρίση και την άδικη φορολογική πολιτική.
H επιτυχία της VW Kosmocar
Η ελληνική αγορά του αυτοκινήτου έχει δεχθεί πολλαπλά χτυπήματα από την οικονομική κρίση και την άδικη φορολογική πολιτική. Μέσα σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον, οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του αυτοκινήτου, προσπαθούν να επιβιώσουν και να σώσουν την δομή που έχουν δημιουργήσει σε όλη την Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια.

Οι ελληνικές εταιρείες όμως αντιμετωπίζουν πρόσθετα προβλήματα, λόγω της περιορισμένης ρευστότητας και της μειωμένης βοήθειας που τους παρέχεται από τα εργοστάσια κατασκευής αυτοκινήτων. Αξίζει να τονίσω ότι, πλέον τα περισσότερα εργοστάσια κατασκευής αυτοκινήτων, λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας μας, για να φορτώσουν τα καινούργια αυτοκίνητα που θα έρθουν στην Ελλάδα, απαιτούν εξόφληση της αξίας τους.

Μέσα σε αυτό δύσκολο περιβάλλον, η αμιγώς ελληνική εταιρεία VW Kosmocar, κατάφερε να καταταχθεί στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης των πωλήσεων, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ για το ενδεκάμηνο 2013. Πρώτη στη λίστα είναι η Toyota και τρίτη η Opel. Συγκεκριμένα στο ενδεκάμηνο 2013, η VW Kosmocar πούλησε 5.848 αυτοκίνητα, η Toyota διέθεσε 6.053 οχήματα και η Opel 5.249 αυτοκίνητα.

Η VW Kosmocar, αποκλειστική αντιπροσωπεία των γερμανικών αυτοκινήτων στην χώρα μας εδώ και 43 χρόνια, στο ίδιο χρονικό διάστημα κατέγραψε αύξηση πωλήσεων 5,9% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Η Toyota είχε άνοδο κατά 9,9% ενώ η Opel παρουσίασε πτώση κατά 20,5%.

Η αμιγώς ελληνική εταιρεία VW Kosmocar, διοικείται από τον κ. Στήβεν Σίρτη που κατέχει την θέση του Γενικού Διευθυντή της Kosmocar και τον κ. Διονύση Μπατιστάτο Διευθυντή Πωλήσεων & Marketing της VW.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v