Μπράβο από ΓΑΠ σε Ουρουγουάη: «Μπάφοι υπάρχουν»

Από το άντρο του αναχωρητισμού του ο Γιώργος Παπανδρέου μελετά την επικαιρότητα και επεμβαίνει όταν το κρίνει αναγκαίο. Δείτε τη νέα του παρέμβαση.
Κάποια στιγμή ως λαός αγαπήσαμε τον Γιώργο Παπανδρέου. Θες το όνομά του; Το μουστάκι του; Η πραότητα του χαρακτήρα του; Αυτή η αταραξία που άγγιζε τα όρια της μη συνείδησης; Θες η αγάπη του για την κάνναβη;

Από τις τέλη της δεκαετίας του ’80 ο Γιώργος Παπανδρέου το είχε δηλώσει: Είναι υπέρ της νομιμοποίησης ο άνθρωπος. Τότε μια κατηγορία ψηφοφόρων χαμένων σε σύννεφα καπνού, υποσχέθηκε στον εαυτό της ότι, αν έχει την ευκαιρία, θα ψηφίσει κάποτε τον Γιωργάκη για Πρωθυπουργό. Είχε μιλήσει στην καρδιά της.

Από τότε πολύ νερό κύλησε στο αυλάκι. Ο Γιώργος μας έδωσε ραντεβού στις «κάλτσες» έγινε Πρωθυπουργός, μα σύστησε τα μνημόνια και εμείς μάθαμε να τον μισούμε. Κάποια πράγματα όμως δεν αλλάζουν και έτσι ο Γιώργος με προσωπική του ανάρτηση στην ιστοσελίδα του παρενέβη στα γεγονότα.

Ας μη νομίσει κανείς ότι ο πρώην Πρωθυπουργός ασχολήθηκε με τις ποταπές ίντριγκες της διεθνούς πολιτικής, τα αιτήματα του κόσμου που λαϊκίστικα ζητά την απαλλαγή μα από την τρόικα ή έστω με τον επιθανάτιο ρόγχο του ΠΑΣΟΚ και το μέλλον της κεντροαριστεράς.

Όχι. Αυτά ωχριούν μπροστά στην απόφαση της Ουρουγουάης να δώσει πρωτοπόρα λύση στο θέμα της μαριχουάνας, απελευθερώνοντας την κατοχή και τη χρήση της. Αυτό μάλιστα! Μονολόγησε ο Γιώργος χαρούμενος και την ίδια ώρα ξεκίνησε να γράφει την παρέμβασή του που- όπως πάντα- θα ανακουφίσει εκατοντάδες χιλιάδες έλληνες πολίτες.

Αντιγράφω από το site του Γιώργου:

«(…) Πρόκειται για νέο νόμο που ρυθμίζει την παραγωγή και την πώληση της κάνναβης στην Ουρουγουάη, υπό την εποπτεία του κράτους, ο οποίος εγκρίθηκε από το κοινοβούλιο της χώρας την Τρίτη, σε μια ενέργεια παγκόσμιας εμβέλειας από τον αριστερό πρόεδρο Χοσέ Μουχίκα. (…) Ο νόμος σε γενικές γραμμές επιτρέπει σε άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω να αγοράζουν έως και 40 γραμμάρια μαριχουάνα ανά μήνα από φαρμακεία ή να παράγουν μέχρι και έξι φυτά κάνναβης εφόσον εγγραφούν σε μια βάση δεδομένων για χρήστες. Ο νόμος προβλέπει για τους ενήλικες να αγοράζουν τα 40 γραμμάρια μαριχουάνα σε μηνιαία βάση από φαρμακεία, ή οι ίδιοι να παράγουν μέχρι και έξι φυτά κάνναβης σε έναν χρόνο, αν εγγραφούν σε μια βάση δεδομένων για χρήστες. Θα λειτουργούν επίσης κλαμπ μαριχουάνας θα αποτελούνται από 15 έως 45 μέλη, και θα μπορούν να αναπτύσσουν έως 99 φυτά κάνναβης ανά ομάδα».

Πόσο διεξοδικά το περιγράφει ο άτιμος, ε; Με πραγματική αγάπη για την πληροφορία. Όμως αυτή είναι η τύχη των οραματιστών… Τα διεθνή καρτέλ της Καλαμάτας και οι συνεργάτες τους στις Βρυξέλλες τον φάγανε τον άνθρωπο. Φοβήθηκαν ότι η απελευθέρωση που ευαγγελιζόταν και που ούτε και την προχώρησε, θα έριχνε τις τιμές της αθάνατης ελληνικής φούντας.

Πάμε ρε Γιώργο και μην ακούς κανέναν. Πρώτο πράγμα που θα κάνεις όταν ξαναεκλεγείς θα είναι η νομιμοποίηση. «Μπάφοι υπάρχουν!».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v