Ελληνική ταινία υποψήφια για τα Όσκαρ του πορνό

Το Greek Taxi πάει Λας Βέγκας, και φιλοδοξεί να γυρίσει με δύο αγαλματίδια-βραβεία στις κατηγορίες καλύτερης ξένης ταινίας και καλύτερης λεσβιακής ταινίας.
Ελληνική ταινία υποψήφια για τα Όσκαρ του πορνό
Το ήξερες ότι οι ταινίες, εχμ, ενηλίκων έχουν τα δικά τους Όσκαρ; Τώρα το ξέρεις. Τα AVN Awards βραβεύουν κάθε Ιανουάριο τις καλύτερες ταινίες πορνό της προηγούμενης χρονιάς, σε μια (το μάντεψες) καυτή τελετή στο Λας Βέγκας. Φέτος, λόγω κορωνοϊού, η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιανουαρίου διαδικτυακά, μέσω live streaming, με οικοδέσποινες τις σούπερ σταρ Kira Noir και Skyler Lo.

Στο φαντασμαγορικό show αναμένεται να συμμετάσχουν βραβευμένοι με Grammy καλλιτέχνες όπως οι Cardi B, Lil' Wayne, Flo Rida, Baby Bash, Diplo, αλλά και celebrities από τον χώρο του θεάματος.

Η χώρα μας φέτος εκπροσωπείται με δύο υποψηφιότητες για βραβεία από την εταιρία παραγωγής της Ίννας Ιννακι και του Τεό, SugarBabes.tv, που έχει εξελιχθεί σε σημαντικό παίκτη στον διεθνή χώρο.

Η SugarBabes.tv κάνει πάταγο, μεταξύ άλλων και με το γνωστό concept του Fake Taxi, το οποίο προσαρμοσμένο στα ελληνικά δεδομένα ως Greek Taxi διεκδικεί τα δύο φετινά βραβεία.

Αν δεν το μάντεψες από το όνομα, το Fake Taxi είναι ένα… ταξί που παραλαμβάνει τον «ανυποψίαστο» πελάτη ή πελάτισσα, για να γίνει στη συνέχεια το έλα να δεις –κατά κανόνα μέσα στο ταξί. Στις περισσότερες χώρες οι «πελάτες» είναι ηθοποιοί πορνό, αν και δε λείπουν οι περιπτώσεις που οι παραγωγοί δελεάζουν απλό κόσμο με χρηματικά ποσά για να συμμετάσχουν στα γυρίσματα.

Τα δύο βραβεία που διεκδικεί για το 2021 το Greek Taxi (που μάλιστα θεωρείται φαβορί από τις εταιρείες στοιχημάτων) είναι αυτό της καλύτερης ξένης ταινίας, με πρωταγωνιστές τον Έλληνα Αlex Fire και το κουνελάκι του PlayBoy από την Ουγγαρία Αdel Asanty, και αυτό της καλύτερης λεσβιακής ξένης ταινίας, με πρωταγωνίστρια την παραγωγό Ίννα Ιννάκι και συμμετοχή-έκπληξη του Γιάννη Μενιδιάτη ως οδηγού του ταξί.

«Για την υλοποίηση του συγκεκριμένου πρότζεκ ταινιών ήρθαμε σε επαφή με τους ανθρώπους του Fake Taxi, όπου μας έδωσαν αρκετές χρήσιμες συμβουλές» λέει η παραγωγός των ταινιών, Ίννα Ιννάκι. «Εμείς το ονομάσαμε Greek Taxi, επειδή αγαπάμε την Ελλάδα, την χώρα που μας ανέδειξε στην βιομηχανία ενηλίκων στα πρώτα μας βήματα πριν προχωρήσουμε τις δράσεις μας στο εξωτερικό και την δημιουργία της δικής μας Ελληνικής εταιρίας παραγωγής SugarBabes.tv.

»Από το πρώτο επεισόδιο, λάβαμε αμέτρητα emails από Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική για την υψηλή ποιότητα της παραγωγής, ενώ είχαμε πολλά αιτήματα από ανθρώπους που ήθελαν να συμμετέχουν στα γυρίσματα, είτε ως πρωταγωνιστές, είτε ως κομπάρσοι να κάνουν δηλαδή των οδηγό. Είναι η 4η συνεχή φορά μετά την ίδρυση της εταιρίας μας όπου είμαστε μέσα στις υποψηφιότητες και φέτος ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση των βραβείων, σύμφωνα με τις κριτικές και την μεγάλη ανταπόκριση και προβολές από όλη την υφήλιο. Εύχομαι να σηκώσουμε ψηλά την ελληνική σημαία και το «όσκαρ» να έρθει για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού των «AVN Awards» στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου, την Ελλάδα μας».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v