Τι να βάλω στην πίτσα: 15 σούπερ συνδυασμοί υλικών

Θέλετε να φτιάξετε πίτσα, αλλά δεν ξέρετε τι υλικά να επιλέξετε; Αφήνουμε τη φαντασία μας ελεύθερη και προτείνουμε 15 λαχταριστούς συνδυασμούς.
Τι να βάλω στην πίτσα: 15 σούπερ συνδυασμοί υλικών
Το καλό με την πίτσα είναι ότι μας αφήνει ένα τεράστιο περιθώριο επιλογών όσον αφορά τα υλικά που μπορούμε να βάλουμε, ενώ στην πλειοψηφία των περιπτώσεων οποιονδήποτε συνδυασμό και αν επιλέξουμε το αποτέλεσμα θα είναι ιδανικό.

Για όσους όμως θέλουν να έχουν έναν βασικό… μπούσουλα και δυσκολεύονται να αποφασίσουν ποια υλικά και με ποιους συνδυασμούς θα βάλουν στο δημοφιλές ιταλικό έδεσμα, τότε είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Προτείνουμε λοιπόν 15 λαχταριστούς συνδυασμούς υλικών για να δοκιμάσετε στην επόμενή σας προσπάθεια. Δε θα σας απογοητεύσουν.

* Ο ιδανικός συνδυασμός για μια Italian style pizza: Τοματίνια κομμένα στη μέση, ρόκα ραντισμένη με ελαιόλαδο, ρίγανη, προσούτο και μοτσαρέλα.
* Ο «καυτός» συνδυασμός: Πεπερόνι, ψιλοκομμένες πράσινες και κόκκινες πιπεριές καυτερές, καραμελωμένο κρεμμύδι.
* O σούπερ καυτερός συνδυασμός: Bacon, chilli powder, κρεμμύδι, «σταγόνες» γιαουρτιού.
* Ο εξωτικός: Φρέσκος ανανάς, λεπτές φέτες ζαμπόν, τριμμένη παρμεζάνα, βασιλικός.
* Ο barbecue: Ψητό κοτόπουλο στήθος κομμένο σε κυβάκια, μείγμα τυριού από γκούντα και μοτσαρέλα, έτοιμη BBQ sauce, bacon.
* Τέσσερα (και πέντε και έξι..) τυριά: Συνδυασμός τυριών από: ροκφόρ, μπρι, φέτα, παρμεζάνα, μοτσαρέλα, γκοργκονζόλα.
* Vegetarian: Πατάτες, κολοκυθάκι, μελιτζάνα, κρεμμύδι, μαύρες ελιές κομμένες, μανιτάρια, σκόρδο, φρέσκια ντομάτα.
* Μπολονέζ: Ψητός κιμάς, πάπρικα, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, ρίγανη, τριμμένη γραβιέρα και λίγο γιαούρτι για στόλισμα.
* Καρμπονάρα: Bacon σε φέτες, μανιτάρια, παρμεζάνα, μοτσαρέλα, μοσχοκάρυδο και κρέμα γάλακτος αντί για σάλτσα.
* Ιδιαίτερος: Κομμένες γαρίδες (ψίχα), bacon, φρέσκο κρεμμύδι.
* Greek Lover: Φέτα, ελαιόλαδο, κομμένη πράσινη πιπεριά, ελιές, κρεμμύδι, φρέσκια ντομάτα, σύγκλινο.
* Κυπριακός: Χαλούμι, κεφαλοτύρι, κύβοι από λούντζα, λουκάνικο, χοιρομέρι, πιπεριές, κρεμμύδι και φρέσκια ντομάτα.
* Μεξικάνικος: Σάλτσα από φασόλια ή άλλη μεξικάνικη σάλτσα έτοιμη, καλαμπόκι, λουκάνικο chorizo κομμένο σε φέτες, κολίανδρο.
* Πρωινός: Τηγανητό αυγό-μάτι, πέστο, κόκκινο πιπέρι, σπανάκι, φέτα και βασιλικός.
* Κολασμένος: Κρέμα γάλακτος, κουβερτούρα ή πραλίνα φουντουκιού, μπανάνα.

Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v