Πάμε για ράφτινγκ βραδινό;

Θέλετε να δείτε τον Λούσιο… λουσμένο στο φως του φεγγαριού; Η Trekking Αρκαδίας διοργανώνει νυχτερινή κατάβαση το Σάββατο 5 Αυγούστου.
Πάμε για ράφτινγκ βραδινό;
της Ηρώς Κουνάδη

Ράφτινγκ βραδινό έχετε κάνει; Ράφτινγκ με ολόγιομο φεγγάρι μήπως; Η Trekking Hellas Αρκαδίας οργανώνει μια κατάβαση μαγική, φωτισμένη από το ασημί φως του φεγγαριού, το Σάββατο 5 Αυγούστου, στον Λούσιο και τον Αλφειό.

Πόσο κοστίζει;

Το κόστος συμμετοχής είναι 50€ το άτομο, μαζί με τον εξοπλισμό, μία διανυκτέρευση στην κατασκήνωση δίπλα στο ποτάμι, βραδινό γεύμα και πρωινό. Αν δεν έχετε δική σας σκηνή ή δεν θέλετε να στήνετε και να ξεστήνετε, μπορείτε να νοικιάσετε μία έτοιμη στημένη μαζί με στρώματα, προς 10€ το άτομο.

Δεν έχω ξανακάνει ράφτινγκ. Να φοβηθώ;

Καθόλου. Ο Λούσιος και ο Αλφειός είναι δύο ποτάμια ιδανικά για αρχάριους, ειδικά αυτή την εποχή, οι οδηγοί της Trekking Hellas σούπερ πεπειραμένοι, και η νυχτερινή κατάβαση εμπειρία μοναδική που θα θυμάστε για πάντα.

Πώς είναι το πρόγραμμα;

Το ραντεβού είναι στις 19.00 το απόγευμα στην κατασκήνωση της Trekking Αρκαδίας στο χωριό Βλαχορράφτη, για να τακτοποιηθούν όλοι στις σκηνές και να ξεκινήσει μόλις βραδιάσει η νυχτερινή κατάβαση, η οποία θα τελειώσει ακριβώς δίπλα στην κατασκήνωση, στο Γεφύρι του Κούκου. Το βραδινό, μετά την επιστροφή, περιλαμβάνει παραδοσιακό τραχανά, ζεστά hot dog, κρασί, μπύρα, τσίπουρο και καλή παρέα. Για κρατήσεις και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 6974 459 753 και 2791025978 ή στο mail [email protected]. Δείτε και το σχετικό event στο Facebook, εδώ.

Τι άλλο έχει να κάνω εκεί γύρω;

Αξίζει να ξεκινήσετε νωρίς από την Αθήνα, για να βολτάρετε στα δρομάκια της Καρύταινας, να σκαρφαλώσετε στο κάστρο της (αυτό που στόλιζε το παλιό πεντοχίλιαρο) ή –με περισσότερες ώρες στη διάθεσή σας– να περπατήσετε τα μονοπάτια στο φαράγγι του Λούσιου. Ένα από τα ωραιότερα είναι το μονοπάτι που συνδέει την Μονή Προδρόμου με την παλαιά Μονή Φιλοσόφου, διασχίζοντας 1.200 μέτρα μέσα στο φαράγγι και πάνω στα γεφύρια του Λούσιου.



Για μεσημεριανό φαγητό, θα πιάσετε τραπεζάκι στο υπέροχο Αγρόκτημα Παπάκια, λίγο έξω από την Καρύταινα, για φανταστικό αγριογούρουνο στιφάδο, αρνάκι λαδορίγανη, κόκορα κρασάτο ή πεντανόστιμα ψητά της ώρας, συνοδεία δροσερού κρασιού σε τιμές που κυμαίνονται στα 15€ το άτομο.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v